Mini femení A

DAKOTA ALCÚDIA 52 - Joan Capó 72

fotoPartit complicat davant un dels millors equips de la categoria. Molta diferència física entre les nostres jugadores i les de Felanitx.

El mal inici en el primer quart, va ser decisiu per al resultat final, ja que les nostres, amb una sortida amb molt poca tensió van ser escombrades de la pista per les visitants. Parcial de 2 a 16.

En el segon període, ja va ser una altra cosa. Comencem a treure'ns la por i comencem a defensar, i podent aturar l'anotació de les rivals. Parcial favorable de 7 a 5.

Calvià 20 - DAKOTA ALCÚDIA 70

fotoEn horari matutí 10:00 hores a Calvià va fer tenir diverses baixes d'última hora.

Tot i això la superioritat de les nostres jugadores va quedar ja patent en el primer quart amb un 5-15 amb Neus com a jugadora més productiva en atac, ben acompanyada en defensa per la resta de jugadores.

El segon quart les nostres jugadores van pujar fins i tot la seva intensitat en defensa i amb un període molt seriós també en atac buscant la millor opció en atac d'aquí el 1-21 que deixava el marcador al final del segon quart amb un clar 6-35.

Santa Maria - DAKOTA ALCÚDIA

Un cop assumida la dura derrota contra el Felanitx, la qual ens deixava fora de jugar en el grup a de mini femení, després de fer una fantàstica primera fase amb només una derrota la qual feia que hi hagués un triple empat en el cap entre el Sant Josep-Felanitx-Dakota Alcúdia que es resoldria pel basquetaverage directe el qual ens deixava en tercera posició i per tant en el grup Especial B.

El partit contra el Santa Maria no va tenir gaire història ja que les nostres jugadores van ser molt superiors en tot moment fins i tot sense comptar amb la presència de Maria Cristina, que es va anar amb les infantils.

DAKOTA ALCÚDIA 56 - Artà 5

fotoLes nostres minis A segueixen per el camí de la victoria i lo que es més important, millorant dia a dia. El dissabte dematí ens tocaba l'equip d'Artà. Desde el principi, la nostra presió va donar el seus fruits i aviat vàrem començar a posar diferències en el marcador.

El que més me va agradar, va ser que durant els 6 quarts es va mantenir el mateix nivell i no hi va haver baixades en el nostre joc. Resultat final 56 a 5.

Enhorabona i a continuar millorant, ja que estam a punt de classificar-nos per l'altre lliga en la que ens trobarem els millors equips de Mallorca.

Crònica de les tres darreres jornades

fotoSa Pobla - Dakota Alcúdia 20-68 - 04/12

El partit contra el Sa Pobla es preveia una mica més disputat que els dos últims partits, per la qual cosa les nostres van sortir molt motivades el primer quart i amb un parcial de 6-22 semblava que seria o partit molt fàcil novament per a les nostres, però si en alguna cosa es caracteritzen els equips de Sa Pobla és per la seva lluita i duresa , i ja en aquesta categoria el tenen inculcat. Llevat del primer quart la resta van estar més disputats, tot i això les nostres sempre van estar dominant el joc.

Cal anar amb compte amb aquests partits ja que si l'equip entra en el grup especial tots els partits seran molt diferents.

Eu Moll - Dakota Alcúdia 0-50 - 26/11

Igual que el partit contra el Pollença nostre equip mini femení va demostrar una gran superioritat contra un Eu Moll en què es notà massa que les seves jugadores són de primer any i fins i tot algunes preminis. Novament com en el partit contra el Pollença les nostres van desplegar un joc molt fort i intens en defensa.

Novament totes les nostres jugadores van anotar i van participar en el joc la qual cosa és símptoma de bon joc col · lectiu.