Mini masculí A

Joan Capó 46 - DAKOTA ALCÚDIA 38

Els jugadors minis es van aixecar molt d'hora per jugar el seu partit aquest passat dissabte. A les 7:30 sortien direcció Felanitx amb una bona pluja. Després de passar Santa Margarida, la pluja s'aturava per donar sortida als primers rajos de sol.

Per a aquest partit es va convocar a tres alevins preferents: Miquel, Junior i Jaume

L'equip va sortir bastant concentrat guanyant el primer període. Els dos següents períodes van ser dominats per l'equip local.

A la segona part del partit, els nostres jugadors van sortir despistats perdent el quart període per 9 punts de diferència. En el cinquè període va ser dominat totalment pel nostre equip i en el darrer van seguir la mateixa tònica que el període anterior

DAKOTA ALCÚDIA 77 - Santanyí 27

Partit sense problemes dels nostres minis dins casa nostre i el qual ja es un punt més a favor. Va ser un partit on hi va haver minuts que ens van dominar, però on nosaltres també vàrem provar coses noves, es a dir, altres entrades, tirs inclòs algun passar i tallar desprès del pase.

Cada període va ser dominat pels nostres i es pot dir que no varem baixar el rendiment de puntuació en cap quart. Destacar l'ajuda d'en Miquel Truyols el qual va jugar un quart del partit desprès d'haver jugat el del seu propi equip i que va afrontar aquest període com si fos el darrer.

Artà 54 - DAKOTA ALCÚDIA 37

El dissabte, 8 minis i 2 dels benjamins es van desplaçar fins a Artà, per disputar el partit de la tercera jornada de la promoció.

Els jugadors van començar bastant adormits, i no van poder despertar durant el partit.

No es va mantenir la mateixa intensitat defensiva demostrada en els dos partits anteriors. Això va fer que l'equip local pogués córrer el contraatac i anotar cistelles fàcils.

DAKOTA ALCÚDIA 55 - Llucmajor 53

Avui dematí el Mini Masculí A, rebia en la segona jornada de la lliga l'equip Llucmajor. Un equip més alt que el nostre i amb jugadors petits però molt ràpids. Els alcudiencs van començar una mica desconcentrats, només podent anotar dos punts en el primer període.

En el segon, es van començar a posar les piles en defensa, robant pilotes i aconseguint cistelles fàcils. Però els llucmajorers, també jugaven bé les seves cartes, i aconseguien empatar aquest període a 13 punts. El tercer període, va ser clarament dominat per els del Nord amb un resultat de 24-6.

Son Servera 47 - DAKOTA ALCÚDIA 76

El passat dissabte dia 5, el nostre mini masculí categoria promoció, va començar la seva primera lligueta per poder estar en el grup especial. El nostre objectiu en aquesta primera fase és intentar competir a un nivell alt, sense que sigui aquest quedar entre els primers del grup.

Es van desplaçar 8 jugadors fins a Son servera, per disputar el partit. En els tres primers períodes va començar amb un Bàsquet Nord molt concentrat, defensant fort i corrent el contraatac. Sent en el tercer període en el qual els alcudiencs agafaven una diferència de 24 punts al marcador.