Mini femení B

Escolar 35 - DAKOTA ALCÚDIA 24

El dissabte el mini femení B va perdre contra Escolar per un 35-24 en un partit que podíem guanyar com ja vam fer en la primera volta, però ens trobàrem amb un equip que ha progressat molt i amb una de les seves jugadores que no va visitar la nostra pista en el partit a Alcúdia i que aquest dissabte va marcar la diferència sobre totes les jugadores.

Però excepte el nostre cinquè quart, en què vam ser superiors a la resta de quarts vam estar regular, no fent un dels nostres millors partits, fallant moltes entrades soles i moltes badades en defensa.

Joan Capó - DAKOTA ALCÚDIA

El dissabte ens vàrem desplaçar fins a Felanitx per jugar contra un equip molt potent i amb algunes jugadores que individualment tenen molt potencial, però tot i la dificultat del partit defensàrem molt bé, tenint en compte ajudar molt a la pilota, aspecte que van fer molt bé, i en atac va circular molt la pilota i vam anar moltes vegades al tir lliure, mostra que encaràrem la cistella i vam ser agressives.

Joan Capó - DAKOTA ALCÚDIA

El mini femení B va jugar el dissabte contra Joan Capó en un partit en què vam anar a jugar amb 3 de les nostres preminis, Anna, Maria Magdalena i Marina, que no van desentonar en absolut.

Al principi ens va costar molt anotar tot i que teniem molts intents però que no acabàvem, convertint en cistella, fins que a poc a poc afinàrem la punteria i vàrem anar ficant algunes cistelles.

La Salle 2000 31 - DAKOTA ALCÚDIA 1

El dissabte ens enfrontàvem a un equip molt superior tècnica i físicament que ens pressionava des del principi, i no va llevar la pressió fins que van tancar el marcador, fet que ens va suposar moltes dificultats per atacar en els 2 primers quarts.

A partir d'aquí les nostres nines van perdre la por i malgrat la superioritat de l'adversari aconseguirem ficar diverses cistelles i arribar amb molta més claredat al costat contrari. Les nostres van donar molts detalls de progressió i estem molt contentes per això.

DAKOTA ALCÚDIA 12 - Zona 5 42

El mini femení B va perdre el dissabte contra el Zona 5, tot i que realitzàrem una bona feina en defensa, seguim tenint errades que hem de seguir corregint, i en atac, encara que ens costava molt els primers quarts anotar, vam jugar molt bé els espais i intentàrem corregir aquest aspecte i va sortir força bé.

El mini segueix progressant i estem molt contentes amb la seva evolució.