Premini femení

Sant Josep - DAKOTA ALCÚDIA

Les preminis tornaren a donar una exhibició en el partit de passades enllaçades, cistelles i genialitats, però es va enfrontar a un Sant Josep no molt superior en conjunt però si en jugadores ja que té una en concret molt molt física i talentosa que era impossible aturar, perquè a més era molt agressiva de cara a cistella i anotava amb moltíssima facilitat, però les nostres van estar a l'altura de cada dissabte i ho van fer fenomenal.

DAKOTA ALCÚDIA - Binissalem

Partit dur el disputat el dissabte, després d'una setmana sense entrenaments i una setmana de campus per davant, on cal destacar que gairebé tot el premini hi va assistir.

Des del principi van sortir confiades i molt cansades de la setmana de campus, però no és excusa perquè la veritat és que l'equip no va estar a l'altura d'altres partits.

Es van oblidar de defensar, passar-se la pilota i fallaven moltes entrades.

Sa Cabaneta - DAKOTA ALCÚDIA

El premini femení va visitar la pista de Sa Cabaneta el dissabte davant d'un equip amb unes jugadores més corpulentes que les nostres.

Al principi i durant gairebé tot el partit dominaven les locals, encara que les nostres nines tenien molts detalls de ser un equip que se sap moure i passar-se la pilota, però no va ser fins al darrer quart on totes van posar més afany per guanyar i van aconseguir fer més cistelles seguides que gairebé en tot el partit, mentre les companyes a la banqueta animaven sense aturar.

Bàsquet Manacor - DAKOTA ALCÚDIA

Excel·lent el partit que van jugar les nostres noies a Manacor on se segueix veient l'evolució tan gran que continua havent amb aquest equip.

Es van veure detalls com la fluïdesa en passar-se la pilota, canvis de mans i un peculiar cinc posicions que el practiquen a manera de joc per ocupar bé els espais i que el van posar a prova en la trobada, i el resultat va ser sorprenent, d'aquí la sorpresa del seu entrenadora.

DAKOTA ALCÚDIA - Hispània

fotoL'equip premini, després de diverses jornades de descans, torna a la competició a Alcúdia contra l'Hispania.

Un rival amb jugadores molt altes i més físiques que les nostres nenes però que tot i això les noies del Dakota van tornar a demostrar la seva habilitat malgrat l'enuig de l'entrenadora quan cometian certs hàbits que vol corregir.

L'equip premini va poder comptar amb totes les seves jugadores, a l'excepció de Joana, ja que el premini B també comptava amb tota la plantilla i no vam haver de convocar a cap d'elles.