DAKOTA ALCÚDIA 70 - Escolar 60

El divendres vàrem jugar contra un equip molt jove que, tot i haver perdut els seus darrers 5 partits, sabíem que tot han estat derrotes ajustades. Des del primers minuts ja vàrem poder comprovar que per guanyar el partit hauríem de donar el màxim...

Tot el primer quart va ser molt intens pero també poc fluit en atac; Tot i així, gràcies a un parcial de 6 - 0 en el darrer minut del primer quart, el marcador al final dels 10 primers minuts reflexava un ajustat 15 - 11 a favor nostre.

En el segon quart més del mateix; en defensa intentàvem no concedir tirs propers a la cistella ni donar segones opcions en atac, mentres que en atac en Rafa Hidalgo va aconseguir vàries penetracions a cistella (8 punts en aquest quart). El quart es va tancar amb un triple de'n Josep Tomàs i una cistella interior del seu jugador-entrenador Ferrera, deixant el marcador en 31 - 24 favorable als nostres interessos.

En el descans vàrem decidir canviar la defensa individual dels dos primers quarts a defensa zonal, ja que el seu tir exterior havia estat inexistent fins aleshores. I només començar el tercer quart ells varen anotar el seu primer triple. Tot i així, com no podia esser d'una altra manera, seguírem amb la defensa zonal. Tot i no estar molt bé en defensa, en atac anàvem sumant amb més facilitat que en altres partits; Així, i després de 2 triples pràcticament consecutius, aconseguírem la nostra màxima avantatge (44 - 35). I quan pareixia que el partit estava control.lat, un parcial de 5 - 14 en contra en el darrer minut d'aquest tercer quart va deixar el marcador 51 - 48, quedant encara tot el darrer quart per endavant. Destacar els 3 triples consecutius de'n Regueiro.

El darrer quart va començar amb un parcial de 6 - 2 a favor nostre, tornant a aixamplar la diferència 57 - 50; Però el partit havia entrat a una dinàmica favorable a l'equip de Capdepera, que aconseguía trobar els forats de la nostra defensa zonal; I després d'un triple de'n Sancho al minut 37, es varen col.locar 1 punt per davant (58 - 59) i possessió de pilota. En aquest atac hi va haver una jugada polèmica que va descentrar l'equip visitant; l'àrbit ens va concedir una treta de fons que pareixia favorable a l'equip de Capdepera. A partir d'aquí, i gràcies a l'encert en els tirs lliures, aconseguírem un parcial de 12 - 1 que va servir per tancar un partit que se'ns va complicar d'allò més. Al final 70 - 60.

Seguim tenguent alts i baixos dins un mateix partit. El més positiu és que tot i això duim 9 victòries consecutives. Enhorabona a tot l'equip!!!

Destacar el "tercer temps" que intentam posar en pràctica després de cada partit a Alcúdia; Aquesta vegada el nostre equip i tota l'expedició de l'Atletic Escolar vàrem compartir taula a l'hora de sopar. I sa veritat que va ser una molt bona experiència que esperam repetir...

Parcials: 15 – 11 // 16 – 13 // 20 – 24 // 19 – 12.

Anotadors:  Josep Tomàs 11 punts (2 triples i 3 de 6 tirs lliures); Hugo 6 punts (4 de 6 tirs lliures); Rafa 13 punts (1 triple); Crespí  12 punts (1 triple i 3 de 4 tirs lliures); Santi 0 punts; Sureda 10 punts (6 de 12 tirs lliures); Pere Cladera 6 punts (2 de 3 tirs lliures); Christian 12 punts (2 triples i 2 de 2 tirs lliures).