DAKOTA ALCÚDIA 45 - Joan Capó 44

El divendres vàrem jugar el primer partit de l'any, que va ser també el primer partit de la 2ª volta; A Alcúdia arribava el Felanitx, un equip amb el que estàvem empatats a la classificació i que havíem guanyat a la primera volta amb un molt alt encert en el tir exterior.

Tot i tenir clar que els primers minuts són importantíssims a l'hora de veure per quin camí anirà el partit, el primer parcial va ser en contra; Tot i començar actius tan en atac com en defensa, vàrem rebre un parcial de 0 a 9 en només 3 minuts de partit. Com que l'actitud era la correcte, no vàrem demanar cap temps mort, vàrem seguir treballant per ajustar al màxim el marcador el més aviat possible. I amb molta feina a ambdues parts del camp vàrem aconseguir ajustar el marcador 10 - 15 al final dels primers 10 minuts.

Una cistella de'n Toni Sureda només començar el segon quart pareixia que ens ficava de ple al partit, però res més enfora de la realitat; Un altre parcial en contra, ara de 0 a 8 en 6 minuts ens allunyava encara més dels de Felanitx (12 - 23). Tanta sort que la reacció va ser en forma d'un parcial de 7 a 0 per arribar al descans amb un esperançador 19 a 23. Destacar en aquests primers 20 minuts l'encert anotador de'n Rafa Hidalgo, que amb 9 punts va ser l'únic del nostre equip encertat de cara a cistella.

El tercer quart va ser calcat a nel segon ja que vàrem repetir parcial en contra de 0 a 9 per deixar el marcador 21 - 32 en el minut 26. I una altra vegada ens vàrem recuperar amb un parcial a favor de 10 a 4, aquesta vegada ajudats per 2 triples pràcticament consecutius, ja que ens costava molt trobar situacions d'avantatge prop de cistella. Així, en el minut 30 el marcador era de 31 a 36. L'equip seguía treballant per intentar la remontada. El partit no era molt vistós però sí molt emocionant, ja que l'equip estava treballant molt bé en defensa però en atac l'encert en el tir era molt baix.

I d'aquesta va continuar el partit en el darrer quart; A força de remar, aconseguírem posar-nos per davant en el marcador per primera vegada en el partit a falta de menys d'1 minut. Ho aconseguírem mitjançant dos tirs lliures anotats pe'n Juan Crespí (45 - 43). A partir d'aquí, en Toni Adrover del Felanitx va anotar 1 dels dos tirs lliures dels que va disposar (45 - 44), en Toni Sureda va fallar els dos tirs lliures dels que va disposar a falta de 12 segons pel final del partit i el Felanitx va fallar el darrer tir que va intentar per guanyar el partit.

Al final, 45 - 44; Típic partit que podem assegurar que vàrem guanyar gràcies a la defensa, ja que en atac no hi va haver manera. Tot i no dur estadístiques amb les que poder confirmar la dada exacta, podem dir que el percentatge en el tir de 3 va ser inferior al 20 %, és a dir, vàrem anotar 3 triples d'uns 25 intents. Enhorabona EQUIP!!!

Parcials: 10 – 15 // 9 – 8 // 12 – 13 // 14 – 8.

Anotadors: Víctor Cartes 6 punts (2 triples i 0 de 2 tirs lliures); Hugo Ribas 5 punts (1 de 3 tirs lliures); Rafa Hidalgo 11 punts (1 de 2 tirs lliures); Jaume Barceló 0 punts;  Crespí 13 punts (1 triple i 8 de 10 tirs lliures); Santi 2 punts; Toni Sureda 6 punts (0 de 3 tirs lliures); Pere Cladera 2 punts (2 de 2 tirs lliures).