DAKOTA ALCÚDIA 64 - Bàsquet Manacor 60

El divendres ens va visitar un equip molt jove, que juga molt intens durant els 40 minuts. Els primers 10 minuts varen esser totalment dels de Manacor, ja que varen imposar el seu alt ritme de joc tant en atac com en defensa. El principal problema que ens trobàvem en defensa era el centre de la nostra zona, per on tallaven molt fàcilment els de Manacor, concedint així moltes cistelles fàcils i moltes segones opcions de tir. En atac, tot i que la seva defensa era molt activa, estàvem dins els nostres promitjos, aconseguint anotar fins a 17 punts. El que passa és que en vàrem rebre 24 de punts. Al minut 10 el marcador era 17 - 24; Massa punts per intentar aconseguir la victòria.

El segon quart va seguir més o menys el mateix guió, amb la diferència que no vàrem concedir tantes segones opcions de tir, sobretot després de posar-nos en defensa zonal. A falta de poc menys de mig minut per la mitja part el marcador reflexava la màxima diferència en contra (28 - 40). Un triple de'n Bernat Cifre en la nostra darrera possessió va maquillar un poc el resultat al final dels primers 20 minuts (31 - 40).

En el descans vàrem comentar un poc els problemes que teníem tan en atac com en defensa, i les possibles solucions que havíem d'intentar per a poder lluitar per a la victòria. Un molt bon parcial de 13 - 2 en els primers 7 minuts del tercer quart ens va posar per davant per primera vegada en el partit (44 - 42), avantatge que vàrem mantenir fins el final del tercer quart (48 - 45). Destacar el parcial d'aquest quart (17 - 5) a favor nostre.

Dues cistelles consecutives de'n Rafa Hidalgo ens donaven la màxima aventatge al nostre favor (52 - 45 al minut 31). Va ser aquí quan el Manacor es va col.locar en una defensa zonal molt oberta que va aturar de cop la nostra producció ofensiva. A falta de només 4 minuts per jugar ja tornàvem anar per darrera en el marcador (52 - 53). I com molts altres finals igualats, aquesta vegada també vàrem aconseguir decantar la balança al nostre favor. Un tir lliure de'n Christian a falta de pocs segons pel final va sentenciar el partit, deixant el marcador final 64 - 60. Enhorabona a tot l'equip!!!

Parcials: 17 – 24 // 14 – 16 // 17 – 5 // 16 – 15.

Anotadors: Hugo Ribas 4 punts (0 de 6 tirs lliures); Rafa Hidalgo 7 punts (1 de 2 tirs lliures); Jaume Barceló 0 punts;  Crespí 27 punts (2 triples i 9 de 10 tirs lliures); Santi 3 punts (1 de 1 tirs lliures); Toni Sureda 6 punts (0 de 2 tirs lliures); Pere Cladera 4 punts (2 de 4 tirs lliures). Christian 5 punts (1 triple i 2 de 4 tirs lliures); Bernat Cifre 8 punts (2 triples).