Campos 49 - DAKOTA ALCÚDIA 55

El diumenge ens vàrem presentar a Campos després d'una derrota abultada contra els líders del nostre grup. Sabíem des del principi que el guanyador del partit es col.locava segon en solitari, ja que el Campos també havia perdut el seu partit de divendres contra els de Lloseta, és a dir, que teníem el mateix balanç de victòries i derrotes.

Sapiguent la importància del partit vàrem començar amb el punt necessari de concentració, cosa que es va veure reflexada en dues cistelles anotades en el primer minut de partit. Però la reacció del Campos no es va fer esperar, i, amb un parcial de 11 a 0 a favor seu, varen capgirar molt fàcilment el marcador, deixant ben a les clares el seu bon nivell de joc. Com quasi tots els partits, noltros estàvem defensant en individual, i sa veritat que no ho estàvem fent d'allò millor ja que ens anotaven amb molta facilitat. En atac aconseguíem tirs en bones posicions, el que passa és que no estàvem encertats.

Veient que el ritme del partit no ens afavoria gens vàrem canviar a defensa zonal (aprox. minut 8), sobretot intentant assegurar el rebot defensiu per a no donar segones opcions de llançament, aspecte en el que ens estaven fent molt de mal. Tot i el canvi els de Campos varen seguir anotant amb molta facilitat ja que estavan tirant des de posicions exteriors amb molt d'encert. Al final dels primers 10 minuts perdíem 15 - 10.

El segon quart va ser una fotocòpia del final del primer; ells dominaven el partit tant en atac com en defensa. Amb el seu cinqué triple al minut 18 aconseguien la seva màxima avantatge (30 - 17); tanta sort que dues cistelles en el darrer minut del quart ens varen apropar un poquet (30 - 21).

Al descans, entre altres coses, vàrem xerrar de com havíem d'ajustar la defensa zonal per a no donar tantes facilitats en el llançament exterior. I sa veritat que aquesta vegada sí que vàrem sortir molt més intensos tant en defensa com en atac. El parcial d'aquest quart va ser de 6 a 16, i això que no vàrem estar molt fins en els tirs lliures (5 de 11 en aquest quart). Almenys havíem aconseguit posar-nos per davant 36 - 37.

Fins el minut 34 els dos equips anàvem alternant cistelles, i, quan pareixia que així seria fins el final del partit, un gran parcial a favor de 0 a 11 va deixar el partit pràcticament sentenciat a favor nostre; 41 - 51 al minut 38. Aquest parcial va ser fruit d'arriscar en defensa i cercar les millors opcions en atac (penetracions, pilotes interiors, contraatacs...). 5 punts anotats de forma consecutiva pel Campos va donar un poc d'emoció al final del partit, però aquesta vegada la victòria i la segona posició varen caure de la nostra banda. El marcador final va ser 49 - 55. Enhorabona a tot l'equip per aquesta treballada victòria davant d'un bon equip.

Parcials: 15 – 10 // 15 – 11 // 6 – 16 // 13 – 18.

Anotadors: Diego Gea 0 punts; Hugo Ribas 1 punt (1 de 2 tirs lliures); Rafa Hidalgo 7 punts (1 de 4 tirs lliures); Jaume Barceló 0 punts;  Crespí 14 punts (1 triple i 6 de 8 tirs lliures); Santi 0 punts; Toni Sureda 14 punts (4 de 4 tirs lliures); Pere Cladera 6 punts (4 de 6 tirs lliures); Christian 13 punts (1 triple i 4 de 6 tirs lliures).