DAKOTA ALCÚDIA 73 - Zona 5 64

Gran partit el que ha jugat el sènior aquest diumenge, davant d'un Zona 5 que ha lluitat fins al final.

Ens hem trobat amb una zona 3-2 tot el partit i poc a poc i corrent molt bé hem anat agafant distància en el marcador fins a portar un avantatge de fins a 10 punts en la primera meitat. Al descans 38-33.

A la segona part Zona 5 ha arribat a estar per davant d'1 punt en el marcador però la concentració i una excel·lent defensa ens ha fet tornar a agafar les regnes del partit.

Partit molt complet d'equip, on hi ha hagut molt d'equilibri entre les interiors i les exteriors, i on l'equip ha mostrat que sabem guanyar i jugar bé contra les zones, en aquesta ocasió la 3-2 que ha plantejat gairebé tot el partit l'equip de Manacor.