DAKOTA ALCÚDIA 54 - Hispània 56

Com bé es diu, tot el que puja baixa, i aquest diumenge hem mostrat que som capaç del millor i del pitjor.

Partit en el que des del principi vàrem jugar al ralentí , on hem comès molts errors . No dominàrem el rebot defensiu en el primer quart i jugàrem amb poca fluïdesa , arribant a un 9-18.

En el segon quart semblava que ens recuperàvem però Hispània seguia com una formigueta sumant punts de contraatac i tir lliure , al descans 25-28. Partit totalment obert.

En el tercer quart vam sortir bé i el partit seguia sent un intercanvi de cistelles i errors per part dels dos equips.

Ja en el quart quart i amb un avantatge de 4 punts , no vam saber gestionar la diferència i dos triples d'Hispània i les pèrdues de pilota ens passaven factura , la zona 3-2 no la vam atacar bé i elles van agafar un avantatge de 3 punts que sentenciaven el partit .

18 tirs lliures fallats diuen molt de l'encert i la concentració de l'equip , derrota que espero ens faci reflexionar per seguir treballant cada entrenament , i que no hi hagi una mica de relaxació perquè com es va veient en aquesta lliga tot pot passar !

Parcials: 9-18   16-10   18-13   11-15