Cide 56 - DAKOTA ALCÚDIA 62

Victòria a casa del Cide, equip que ens va guanyar a l’anada per la mateixa diferència que ho vam fer nosaltres aquest dissabte passat.  Després d’haver fet subcampions del torneig de PDV una setmana enrere i de desplegar el millor joc de tota la temporada, aquest dissabte vam tornar per els nostres fueros.

Primer quart decent, amb un joc precipitat i amb poca circulació de la pilota, just el contrari del que entrenam , però efectiu en atac. Sobretot el que hem de destacar es la poca activitat en defensa, fruït que ens va complicar tot el partit.  Parcial de 16-19.

Segon quart més fluix encara, on l’atac es començava a embossar i la defensa començava a seguir un desordre absolut fruit de falta total d’actitud. Parcial de 17-13.

Tercer quart de declivi, amb falta d’idees, però amb una lleu millora en defensa que ens va permetre no tirar definitivament el partit al fems. Parcial de 13-7.

I com no, final de partit espectacular amb remuntada inclosa amb una defensa ordenada i molt activa, els que ens donava la tranquil•litat per dur a terme un atac més precís i amb major confiança. Parcial de 10-23.

ANOTADORS: Rafel Pascual (4), Mariano Socias (13), Tomeu Mariano Caldés (23), Juan Carlos Garcia (2), Josep Sánchez (6), Joaquin Acosta (4), Jesús Corzo (2), Adriàn Villamayor (8)