Viubasquet Bunyola 78 – DAKOTA ALCÚDIA 58

Tercera derrota consecutiva de la fase de play-out contra el Viubásquet Bunyola més poderós sota taulell i mes concentrat durant tot el partit.

Un primer quart molt bo dels nostres amb poques errades, amb bon joc d’atac i una defensa bastant productiva. Joc que es va veure embrutat per la primera falta de concentració dels nostres que amb manco de 30 segons vam permetre anotar 5 punts consecutius als contraris per acabar amb un parcial de 21-17.

Segon parcial marcat per aquesta errada de final de quart que ens va desconcentrar i va baixar les nostres prestacions durant el segon quart on el bon joc interior dels bunyolins va ser superior al nostre, el que va decanta el quart amb un parcial de 16-10 favorable als locals.

Com no podria ser d’altre manera, el tercer quart va ser el nostre punt d’inflexió. 8 minuts molt bons i molt complets dels nostres ens permetien retallar distàncies i posar nirviosos als rivals que es veien sobrepassats per el joc dels nostres “petits” ja que teníem el joc interior en quadro. A falta de dos minuts per finalitzar el quart, i només tres punts abaix, una cagada monumental d’un dels nostres referents, que es va autoexpulsar del partit amb una falta seguida d’una tècnica que va suposar la 5ena personal, va permetre als bunyolins entrar un altre cop al partit, creant l’efecte contrari als nostres. Parcial de 16-18.

Així, ja fora del partit, quart de tràmit per maquillar el marcador de l’equip rival amb un fàcil parcial de 25-13.

ANOTADORS: Mariano Socias (7), Abdòn Escanelles (4), Miquel Socias (7), Miquel Talismàn Juan (8), Manolo Sánchez (0), Martí Vilanova (12), Rafel Ramis (3), Carles Villar (2), Adrián Villamayor (2).