Calvià 85 - DAKOTA ALCÚDIA 62

Partit 100% irregular dels nostres als que una vegada més la fatla d’estabilitat i de concentració els va pasar factura contra un equip més potent físicament, però entre els que no hi ha 23 punts de diferencia.

Primer parcial molt igualta, molt intens en ataca, amb moltes transicions i poques defenses, aspecto que no ens es mai propici als nostres interesos, ja que no som capaços d’aguantar el ritme anotador dels altres. Tot i així destacar que els nostres varen fer un molt bon primer quart ofenisu, només superat per l’alçada contrària. Parcial de 23-21

Ja al segon quart els nostres van seguir el seu camí habitual. Vam intentar seguir amb el ritme d’anotació alta arriscant a veure si podiem evitar haver d’atacar contra els seus jugadors grans. El problema que el ritme alt només era en atac. No va funcionar  i la defensa va fer aigua de per tot, en actitud i en ordre, així com estam acostumats i que no hem pogut canviar. Par tan, parcial de 26-14.

Una mica de millora al tercer quart, però que no va sorgir gaire efecte ja que la defensa seguía patint un greu desordre i l’atac seguía sense entrar. Parcial de 20-12

Darrer quart dels nostres força complet. Intensitat en defensa, més control i autocontrol en atac, aprofitant els errors dels altres, i concendint-ne pocs nosaltres. Parcial de 16-15. Destacar que si poguessem fer els 40 min iguals, un altre gall faria el seu cantet. Gracias Rafa por tu bondad altruista i regalarnos 10€ para la comida de final de temporada.

AVÍS: Per als jugadors compresos entre les categories minis i cadets, animeu-vos a venir al nostre CAMPUS DE PASQUA. Segur que gaudireu ben molt  de 5 dies de vacances jugant a basquet.

ANOTADORS:  Mariano Socias (4), Abdòn Escanellas (3), Miquel Socias (23), Miquel Talismàn Juan (5), Martí Vilanova (12), Rafa Ramis (5), Carles Villar (5), Marc Thomas Juan (5).