DAKOTA ALCÚDIA 36 - Eu Moll 50

Dia 22 de desembre acabàvem la segona volta contra un equip molt fort dins la pista, però on nosaltres demostrarem que també ens hi podíem fer, per això un primer període 14-11 no donà facilitats a les molleres. El partit era intens, i aconseguiríem objectius col•lectius de cara al joc, però la falta d’encert als tirs lliures no ajudava.

Segon període 9-19 era la cara a la falta d’encert i on uns quants atacs precipitats no ens van ajudar.

Tercer període, molt dur amb defensa però treballat, les faltes ja no ajudaven i el ritme de joc ja no era el que nosaltres volíem. Així tot un 11-10 donà la cara, amb una acció poc vista en el món de la cistella, un triple sobre la botzina i amb falta comesa sobre la nostra triplista,  amb tir lliure inclòs, la jugada dels 4 punts era per na Marta Cabezas.

El quart període ja va ser el final del nostre partit, que fou lluitat i treballat durant el temps que el competirem, però al final, el segon classificat de la lliga no es deixà vèncer. 2-10 fou el parcial.

Tirs lliures: 16/39.      Marta C.4/9, Paula.1/6, Becerra.1/2, J.Martinez.2/2, MMar.5/10, Sara.2/6, Neus.0/2, Sanchez.1/2.

Triples: 2/6

El camí ja el trobem, nomes queda trepitjar-lo fort.