DAKOTA ALCÚDIA 43 - Sa Cabaneta 40

Ens visitava el segon classificat de la lliga, equip de jugadores molt similars tècnicament i físicament, no obstant  nosaltres fórem un equip lluitador el primer període i sortirem els primer minuts amb un 8-0, i tancarem el període amb 10-5. És el segon partit on l’inici és molt important i aconseguim començar amb bon peu, tot i seguir amb una baixada durant un dels períodes.

El segon 12-12 va destacar per la nostra falta d’encert a cistelles dins la zona, i la baixada en defensa. La nostre defensa va ser molt efectiva i de les més ben realitzades durant la temporada.

El tercer període havia de ser nostre per poder agafar un ritme de partit i una comoditat durant el darrer, i així a ser, 13-10.

Un darrer periode de nirvis i de confusió en l’atac ens deixar perillar el partit, no hi havia responsabilitat dins aquells minuts decisius, accions precipitades i mala lectura dels temps. El motiu, cada una ja la reflexionat pel que podem aprendre molt d’aquest enfrontament, 8-13 i victòria de 3 que queda a casa.

T.ll:4/8  Marta-3/6 , Julia- 1/2.