DAKOTA ALCÚDIA 34 - Campos 32

Un partit d’aquells on no entren les cistelles, on les coses pareixen no ser certes i on quan pareix que la cosa es compon una mala acció ens torna al principi, idò va ser el partit d’aquest diumenge.

Un 8-8 del primer període ens donava una sensació de màxima igualtat, ens costava moltíssim elaborar una cistella i on donàrem facilitats a l’equip rival.

El segon període encara va ser més estrany, tot i realitzar millor les coses i elaborar molt més, la pilota no entrava, i les coses es posaven costa amunt, 6-2 va ser el resultat final del segon període, pocs punts però 4 més que Campos.

El tercer quart, 8-8 deixava les coses pendents del darrer període, només 4 punts d’avantatge ens donava un petit marge d’error.

La intensitat va ser molt dura per ambdós equips, la nostra defensa sí era efectiva, i els atacs ja sortien coses, a falta de dos minuts les de Campos ens guanyaven de 4 punts, la feina no podia baixar i les ganes hi eren. A falta de un minut una cistella de dos aconseguida més una falta ens donava un tir lliure, ens posàvem un amunt. Dins el darrer minut ens feren dues faltes, una d ‘elles va ser la quinta acumulada en equip, i la segona varen ser tirs lliures a falta de 30 segons. Encertàrem el primer i erràrem el segon, dos amunt era el límit per aguantar en defensa. El darrer tir el tingué Campos, un tir de dos, i que per la nostra sort elles erraren i nosaltres agafàrem el rebot, aquí sonà la botzina de la victòria.

Agrair a na MªCristina Serra la seva fidel i útil aportació dins l’equip.