DAKOTA ALCÚDIA 41 - Santanyí 37

Dins casa del Santanyi ja afrontarem el partit amb 7 jugadores i casualitat que dins casa nostre tornàrem a ser 7 jugadores.  Un partit dur i de corregir errades era el nostre propòsit, partits anteriors ja pecarem dels mateixos errors i no podem mantenir aquesta línia.
El primer període 13-8 deixà a veure les ganes de lluitar i de no forçar accions no necessàries, així tot no trobarem l’equilibri.

Un segon període més fluix en defensa i menys encert en atac no ens acabava de donar la pasa decisiva per poder encarrilar el partit, 13-10 tancàrem i 8 a d’alt a la mitja part.

Les coses desprès del descans no serien el que esperàvem, el Santanyi ens retallà l’avantatge en uns minuts i el partit es posava costa amunt, 5-11 en contra.

El darrer període era el decisiu i on es decidiria per un dels dos, nosaltres treballarem molt en defensa on donà  els seus fruits  però les faltes eren el nostre enemic, dues jugadores amb 4 faltes i amb 4 minuts al davant. En atac les coses no ens acabaven de sortir per això ens va passar factura a falta de 1’15’’ perdíem de un, una a pilota recuperada acabà amb cistella i ens posarem un a d’alt.  El rellotge seguia restant segons i al 36’’ la jugadora nº6 Marta Cabezas encistellà un triple decisiu, podríem dir que va ser el decisiu, ja que tot seguit el Santanyi demanà  un temps mort i desprès no hi va haver altra cistella.

Tot i la victòria no podem estar satisfets, ja que el nostre encert no es l’esperat, els tirs lliures decideixen molts partits i per sort no va ser aquest.

Tirs lliures: 10/29
6’75: 4/13

Agrair l’esforç realitzat per la nostra infantil MªCristina Serra, el qual ens ajuda molt a cada partit i aquesta jornada va coincidir que el capvespre jugava el seu equip, gràcies per l’esforç!