DAKOTA ALCÚDIA 60 - Zona 5 C 42

Darrer partit de la nostra lliga cadet viscut a casa contra un equip on a casa seva ens guanyaren de 3 punts.

El nostre inici va ser intens i efectiu, el joc en atac mostrava els conceptes adquirits i concentració per part de l’equip, un 15-11 ens donava ales.

Hauríem de creure al màxim totes per poder treure el partit, molt igualat durant cada minut però aquest període el segon, demostrarem el que podem fer i com les coses surten si estem dins la pista totes,20-13 ens donava una avantatge de cara al descans.

Tercer període molt important per a nosaltres ja que solem reaccionar o caure dins el quart, la defensa va ser dura però els atacs del Zona 5 foren contundents i ens deixà amb 15-13.

El darrer període era decisiu per poder tancar el partit, l’esforç havia estat dur i ens quedaven els darrers 10 minuts, això es notà en el poc encert d’aquest període però es compensà amb la defensa, el treball va ser lluitat i tingué el seu reconeixement, 10-5 i una victòria contra el tercer classificat molt important i on ens deixà amb molt bones sensacions.

T.lliures: 7/25

6’75: 3/7

Aquest grup ha demostrat moltes coses aquesta temporada i podríem afirmar que no es el mateix grup d’un inici de temporada dur i lluny de les nostres rivals on a dia d’avui els hi hem passat per sobre i lluitant contra equips que no pensàvem poder arribar al seu nivell.

Ha estat un temporada molt especial per jo com entrenador ja que gràcies a elles m’han fet sentir que feia les coses adequadament i que el missatge arribava, sense vosaltres no hagués estat possible i per això us heu guanyat un reconeixement més que merescut  per la vostre feina.

Seguiu esforçant-vos cada dia que passa per que les situacions demanen un ESFORÇ per poder aconseguir les coses que un dia vulgueu obtenir, només vosaltres decidireu el que voleu a la vida i per això lluiteu per tot allò que us importa i pels somnis que tingueu.

Enhorabona a totes i a les infantils que ens han recolzat durant aquesta temporada!