DAKOTA ALCÚDIA 88 - Campos 38

La segona volta s’iniciava amb aquest partit i la concentració era màxima, ja que dins casa seva nosaltres patírem per endur-nos una victòria decidida la segona part del partit.

L’inici fou de encert al 90% i d'intensitat exemplar, arribarem a fer un parcial de 21-0 als 6 minuts, acabàrem el primer període 39-5.

El segon no va ser el que ens guiava el primer i la exigència del quintet no va ser suficient per seguir una línia, 13-17 pels de Campos i merescut. El descans va ser útil per recordar eines que tenim i que hem d’aportar més dins el nostre joc.

Així doncs el tercer períodes  si realitzarem conceptes d’atac ja evolucionats de cara a progressar aquesta temporada, 23-9 i 13-7 tancaren un partit on les coses sortiren amb molta facilitat però no ens hem de relaxar de cara els pròxims i de més exigència.

Jugadors que ja agafen responsabilitats i on podem assenyalar l’aportació de sumar de tots els components de l’equip, sumar tots els aspectes.