La Salle B 69 - DAKOTA ALCÚDIA 64

Anàrem a casa d’un dels rivals més directes i on esperàvem saber divertir-nos jugant a l’esport que més ens agrada.

L’inici va ser l’esperat, un 15-13 intens i ple de ocasions per els dos equips, l’ igualtat seria màxima durant tot el partit. El nostre joc donava molts problemes a un La Salle, intens amb defensa però de decisions precipitades en atac.

Aquestes accions quedaren plasmades el segon període amb un  12-16, lluitat fins el darrer segon. Aquest període es veu destacat per les dues tècniques a l’entrenador local, des d'aquest fet no volem reflectí més decisions, ja que son jugadors /nins amb formació i on a vegades es perd aquesta percepció que es la primera de la llista. La importància dels coneixements i recursos tècnics de un jugadors han de esser assolits per poder jutjar-los.

El tercer període va ser un reflex del que no s’ha de permetre, nombrosos passos i dobles ens donaven les pilotes per perdudes i atacs per l’equip local, cosa que no passà el primer i el segon, 24-9.

El darrer va ser un 18 – 26 molt treballat per els nostres jugadors i on nosaltres poguérem demostrar moltes coses en aquesta etapa de formació.

Els tirs lliures jugaren en contra nostre ja que l’encert va ser baix, triples a un 25% i un encert de mitja distancia  on la millora ha de ser ascendent.

T.lliures: 6/17

6’75:2/8

Balons “perdus”: 28

La il•lusió del joc i la diversió del mateix oculta aquestes males experiències i les converteix amb experiències, treball nins.