DAKOTA ALCÚDIA 85 - Bahía San Agustín B 70

Rival molt intens on la lluita i la disputa dels partits en cada enfrontament es del 100%, dins casa seva ja visquérem fins el tercer període canvis de cistella treballades i atacs elaborats.

El primer període marcà la nostra intensitat amb un 25-13 on l’encert va ser l’esperat i la defensa molt treballada pels cinc inicial. No tot el partit es marcaria questa diferencia per tant era un avantatge molt treballat i important. Accions d’atac bàsiques assimilades i
d’altres amb bons inicis d’assimilació.

Segon període 16-17 per l’equip visitant, aquest quart les faltes foren la nostre excusa per baixar braços i no flexionar cames.

El descans sempre ajuda a auto reflexionar sense ajuda de ningú en aquestes edats, així un inici estable els primers minuts i intercanvi de massa cistelles deixaren fer-se gran a un San Agustí on les idees ja no eren les del període passat, 21-20.

El partit mostra aspectes ja viscuts partits anteriors com es l’aportació numèrica de tots els nostres jugadors, en defensa el rebot si va ser el nostre fort en períodes assenyalats. El darrer període 23-20 deixava el nivell dels dos equips i la lluita per cada partit. Sabérem trobar penetracions dures i això es reflectí amb tirs lliures on no foren clau dins aquest partit però on sempre tenen major importància.

T.lliures: 22/45