Uadis B 52 - DAKOTA ALCÚDIA 95

El darrer partit de lliga es disputaria fora casa on tornaríem a retrobar el nostre jugador Fran Arenas, lesionat des de fa un mesos i on pogué disputar el partit. També tinguérem la baixa de Cristopher, una torticolis el deixà sense poder disputar-lo.

El primer període va ser contundent i molt elaborat, les coses sortiren i treballàrem amb ganes per poder acabar amb una victòria al final de la lliga, 17-25.

Dins el segon període les coses foren per els jugadors on l’any que ve hauran de demostrar les coses i així ho afrontaren, l’esforç a ser recompensat i el treball en defensa mostra que ja tenim les coses en marxa de cara a properes temporades,5-32.

Desprès del descans el quart seria molt més competitiu pels del Sant Josep ja que jugadors de primer any serien els que haurien de fer les coses per poder treure el període, treballàrem molt en atac, però en defensa i rebots ofensius renegarem massa com per
poder treure el període, 18-17.

El darrer ja tenia gust a victòria i el jugadors van maquillar el resultat final amb un 12-21, podem reflexar les coses que varem saber fer i ens esforçarem per poder provaren d’altres.

T.lliures: 5/11
6’75: 4/12

Per finalitzar destacar la bona feina del grup i l’esforç realitzar per treure el màxim profit a cada entrenament i competició. Un grup de persones genials i amb ganes de seguir gaudint d’aquest meravellós esport, uns valors adquirits on seran útils a la vida diària i a la
maduresa de cada jugador.

També destacar l’esforç dels pares que han fet el possible per poder acudir a cada partit i animar el nostre equip i on són molt importants per poder afrontar els bons i mals moments que vivim cada cap de setmana, gràcies!