DAKOTA ALCÚDIA 56 - Bahía San Agustín C 45

El nostre equip cadet comença la segona fase de la temporada el passat 11 de gener enquadrat en un grup molt similar on trobam els dos millors equips de cada grup preferent.

Aquest primer partit fou molt igualat, jugat amb molta intensitat per part dels dos equips i que únicament el gran desencert del nostres jugadors en el llançament a cistella feu que l’equip de palma aconseguís entrar en el partit. Així i tot una merescuda victoria per iniciar la segona fase.

El primer quart acabà 21-8, els nostres jugadors molt centrats i amb una molt forta defensa aconseguiren una diferencia clara deixant clar a l’equip palmesà que es trobarien al partit.

El segon quart també el guanyaren aquesta vegada amb un 9-7 i arribant al descans amb un 30-15 que feia presagiar la dificultat del partit, els nostres jugadors no estaven encertats i l’equip de s’arenal s’aprofità per apropar-se al marcador.

El tercer quart i el darrer foren força igualats, l’equip palmesà endurí la defensa i amb ràpids contraatac ens feien molt de mal sobretot en les transicions encistellant molt fácil, mentres nosaltres amb mancances en el joc estàtic ens desanimaven i baixaven els braços i gairebé igualaven el partit amb un parcial en contra de 12-0. Després d’un temps mort i a falta de tres minuts els nostres jugadors es posaren les piles i amb tres grans defenses aconseguiren dur-nos el partit amb el definitiu 56-45.

Anotadors:Dani Fernandez (0) Jaume Pons (0)Juan Pablo (3) Alex Clemente (3) Marc (5) Alejandro Castaño (13) Adria (20) David R (8) Jaume Cerdà (0) Manu (4)