Artà 60 - DAKOTA ALCÚDIA 40

Partit molt dur i polèmic el jugat a Artà que es resolguè en un tercer quart per oblidar pel nostre equip que desnivellà el marcador fins el definitiu 60-40.

El primer quart acabà 16-11 pels artanencs que sortiren molt intensos en el 1x1, lluitant cada rebot i sobretot demostrant el camí a seguir per aconseguir la victòria. Els nostres jugadors aceptaren el repte, pujaren la intensitat i lluitarem cada pilota arribant al descans amb un 27-22 al marcador i sobretot amb la satisfacció de la feina ben feta (a nivell actitudinal).

El tercer quart fou definitiu en endosarem un 25-9 ja que l'equip d'Artà continuà amb la seva forta defensa fregant els limits de la legalitat i els nostres jugadors començaren a frustrar-se al no sortir les coses i en lloc de baixar el cap i pujar el nivell defensiu es deixaren endur per la passivitat d'un jutge que no encertà en la direcció de partit. Tot això feu que ens descentressim i l'equip artanenc molt més acostumat que nosatres se'n dugué el partit. Destacar que una vegada centrats acnseguirem guanyar el darrer quart 9-8.

Deixant de banda el que succeí i mirant el partit de forma objectiva un equip que perd 21 pilotes i només en recupera 3 té molt dificil aconseguir una victoria, a més a més de llançar 29 tirs lliures i encistellar 11. Hem de mirar aquí i continuar treballant.

Tot el que succeí després no ha de tornar a passar, allo que passa a un camp de basquet ha de quedar allà quan acaba el partit. Ens ha de sevir per a madurar. Tots fins i tot l'entrenador que no atura d'aprendre.

Anotadors: Dani (2) Jaume Pons (2)  Juan Pablo (5) Alex Cl(-) Marc (3) Alex C(7) Adria (10) Juan David (4) David R (5) Jaume C(-) Manu (2)