DAKOTA ALCÚDIA 45 - La Salle C 33

El dissabte passat, l’equip infantil femení del club, vàrem rebre al conjunt de La Salle C a Alcúdia en un partit que suposava una primera prova de foc, ja que junt amb Joan Capó 2001 de Felanitx són els dos conjunts que presenten un major nivell vists els resultats de la competició.

També fou un partit marcat per un intens i precís arbitratge que, encara que encertat, va ser molt estricte i en moltes ocasions ens va rompre el ritme. Però sense cap dubte això ens fa aprendre molt.

El partit va començar amb dificultats per les dues bandes a l’hora de trobar la cistella. Les defenses pressionants dels dos equips exigien un estat físic complet i així durant els dos primers minuts ningú pogué sumar cap punt. Les alcudienques vàrem ser les que estrenarem el nou marcador de la pista blava gracies a les pilotes robades. La pressió de tot el camp ens va afavorir, i si no hagués estat per les continues passes de sortida assenyalades i que els àrbitres aturaven el joc en cada fora de banda rompent-nos el ritme, hauríem agafat un major avantatge. Així i tot el primer quart va acabar 14 a 4.

En el segon quart va ser evident la baixada d’intensitat defensiva, deixant que les rivals traguessin sense problema i amb moltes de dubtes i problemes en la col•locació i les ajudes defensives, essent superades en els un contra un amb molta facilitat. També vàrem cometre errades per culpa d’un bot massa alt, cosa que ens feia caure soviet en falta per maneig de pilota. Les de Palma aprofitaren aquesta desconcentració per escurçar distàncies gràcies a la seva rapidesa de contraatac i als avantatges que agafaven en els un contra un, essent el parcial de 8 a 12.

Arribàrem al descans 22 a 16.

Després del descans tornàvem a superar a les rivals gràcies als rebots (on ara ja ens comencem a saber moure), però seguíem sense jugar al nostre ritme degut en gran mesura a la exigència arbitral que seguia assenyalant totes les passes de sortida que cometien sobretot les que és el seu tercer partit en la categoria. 11 a 6 fou el parcial d’aquest tercer quart.

Finalment entràvem als últims 10 minuts sense tenir assegurada la victòria. Les defenses dels dos conjunts continuaven essent pressionants de tot el camp i els àrbitres no abaixaven el llistó. Tot i així seguírem endavant en el quart més igualat del partit, acabant amb un parcial de 12 a 11 i amb el resultat final de 45 a 33.

Un partit on vàrem jugar a un ritme en el que no estem del tot còmodes, però en el que sense dubte, també sabem jugar.

Vull destacar també la força i la evolució demostrada per les més noves, que cada dia van assumint més tasques i amb eficiència.

Hem de seguir treballant i seguir augmentant l’autoexigència per millorar les manques que ens va demostrar aquest encontre.

Agraïm la visita de La Salle C les quals ens donaren la lliçó de que si abaixem els braços els equips intel•ligents ho aprofiten.