Les infantils guanyen un triangular a Manacor

En aquest pont de desembre les del club Zona 5 ens varen convidar a un triangular en el que participàvem a part de nosaltres, les pròpies de Zona 5 i les del Ciutat d’Inca.

Partíem amb certs desavantatges. Només érem set jugadores per una banda, i per altra ens tocava jugar els dos partits seguits. Un a les 11 i l’altra a les 12:30.

El primer partit el jugàrem contra el Ciutat d’Inca. Aquest era un partit que voliem aprofitar per que les minis i les noves agafessin confiança, minuts i pràctica. Per a les de segon any fou un estímul tenir que jugar un partit amb certes normes imposades. Al final, inclús les que han pujat de mini, tengueren que respectar normes adicionals (com que només podien entrar per l’esquerra).

De la mateixa manera que volíem que ens fes servei aquest partit, volguérem que les rivals aprenguessin, així la nostra habitual defensa es va traslladar a la mitja pista i fins i tot vàrem restringir les ajudes, per que les rivals treballessin els seus un contra un.

Els parcials d’aquest primer partit foren: 12-20 ; 2-24 ; 2-16 ; 4-10. Resultat final 20 a 70 per el Dakota Alcúdia.

Amb un petit descans de 10 minuts per reposar, començàrem el segon dels partits contra les de Zona 5.

D’entrada, l’agressivitat i el joc dur fou una constant. Però tenia una raó. En el començament i sense seguir altra norma més que fer el nostre joc vàrem desesperar a les rivals.

De cada vegada entenem millor i posem millor en pràctica els primers fonaments d’atac: obrir espais, pasar, tallar i superar en els un contra un.

Tot plegat va suposar els parcials 2-17; 9-12; 14-20 i 14-12.

Resultat final 39 a 61 amb victoria de les alcudienques.

En aquest partit, de nou posàrem a les de primer any i a les més noves a treballar. I van fer una feina excel.lent. S’adonaven dels seus errors i intentaven corregir-los. Atacaren amb molta confiança i pogueren sentir el suport de la resta de les seves companyes.

Hem de destacar i subratllar que hi va haver jugadores noves i de primer any que pràcticament jugaren els dos partits sencers, cosa que denota un inmillorable estat físic de les nines. La millora que ha suposat aquest triangular per a les nostres jugadores és més que evident i segur que es farà patent en les pròximes jornades i de cara a la segona volta.

Agraïm la invitació de Zona 5 i la participació del Ciutat d’Inca. Dos equips que amb treball i esforç tenen un gran potencial i segur que l’any que ve seràn uns rivals a tenir en compte.

Per la nostra part, hem de seguir treballant molt per poder oferir als equips rivals un cert nivell de competitivitat.