DAKOTA ALCÚDIA 62 - Ciutat d'Inca 12

Segon partit consecutiu guanyat abans del començament. De les jugadores del Ciutat d’Inca se’n presentaren només 6. Per lo vist hi havia bastantes baixes per malaltia.

Amb aquest plantejament i sent les visitants un equip molt jove amb més d’una mini i ninguna de segon any, ens enfrontàvem a elles amb les nostres jugadores noves i de primer any sobretot.

Un partit on la inexperiència de les d’Inca feia complicat un joc organitzat o la pràctica de qualque joc tàctic. El joc individual fou el que ens donava punts, encara que amb molts d’errors i falta d’intensitat propiciada per la manca de les rivals.

De totes maneres, es d’admirar la intensitat i empenta que demostraven les inqueres. Si es fa bona feina i les jugadores entrenen així com jugaven, de segur que aquest equip d’Inca serà de tenir en compte les properes temporades.

Per la nostra part, encara que hem fet partits molt millors, podem treure conclusions molt positives com la confiança que guanyen les jugadores de cara als 1x1 i la orientació cap a cistella.

Els parcials foren 18-6, 31-4, 13-1.

Hem de seguir treballant i cada dia amb més intensitat perque només així podrem fer front als nous reptes que se’ns presentaran aquesta temporada.

Molts d’ànims nines, sou molt bones.


          

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009
foto010