DAKOTA ALCÚDIA 58 - Petra 8

Novament partit guanyat abans de començar el joc. Per tercer cop aquesta temporada, les rivals presenten menys de 8 jugadores, la qual cosa suposa la victòria automàtica de l’equip contrari.

Partit sense complicacions per nosaltres. Petra presenta un conjunt nou on hi ha molta feina per fer, però és molt lloable veure com nines que acaben de començar a jugar a bàsquet, hi posen tanta empenta.

De nou, és una llàstima però de la mateixa manera que a la anada, les de Petra van fer una defensa en zona durant tot el partit. Defensa molt enfonsada en zona. Les nostres podien tirar de la línia de tir lliure contínuament.

Així doncs, vàrem prendre aquest partit com un entrenament de tir, i un començament d’atac a la zona fent penetracions i traient la pilota. I fent que les grans fessin jugar a les joves.

De nou, les més noves i inexpertes foren les que gaudiren de més minuts. I és molt necessari, pues ens queden dos partits d’aquesta volta i en la següent fase ens enfrontarem a equips que estan competint en promoció. Per aquest motiu, de segur que necessitarem que totes hagin guanyat un bon nivell, si no volem sorpreses en partits en que no ens deixaran tan tranquil•les.

Els parcials van ser 24-2 ; 10-2 ; 12-4  i 14-0


          

foto001
foto002
foto003
foto004
foto005
foto006
foto007
foto008
foto009