DAKOTA ALCÚDIA 56 - Bàsquet Muro 6

Últim partit de la fase. Ja que hi som ens marcam l’objectiu d’acabar amb menys de 200 punts en contra en 12 partits, essent així la millor defensa en vàries categories a la rodona. I just, 56 a 6 contra un Basket Muro amb ganes però amb pocs recursos i dificultat per treure la pilota davant una pressió.

Com darrerament, ens va costar arrancar el marcador, però finalment, amb les nostres jugadores de segon any en pista, es una assegurança. 19-0 en acabar. La clau segueix essent la intensitat defensiva que som capaces de mantenir durant 10 minuts sense abaixar els braços. La fam de pilota que tenen aquestes jugadores no té límit, i de seguida que la rodona es posa en joc, les nostres es llancen com a lleones a cercar-la.

El segon quart el van disputar les jugadores que l’any que ve jugaran a la mateixa categoria. I varen demostrar que elles també saben lluitar per els objectius. Son conscients de que els falta molta feina per posar-se al nivell de les grans, però se les veu dispostes a aconseguir que la seva sortida a pista no suposi una baixada de qualitat. 9-4 va ser el parcial d’aquest segon quart.

Ara ens trobarem amb equips que ens donaran branca i aquí es demostrarà si tant primer com segon any estan a l’alçada. En el tercer quart, una combinació d’ambdues quintes va deixar el parcial 16 a 2, combinació efectiva que ens donà un resultat similar al primer quart.

El darrer parcial fou de 12-0, tancant marcador poc abans de la meitat de quart.

Així doncs, el nostre objectiu el vam complir just just. Exactament hem acabat amb 200 punts en contra en 12 partits. Una mitjana de poc més de 16 punts en contra per partit. Donant a entendre així que estàvem unes passes per damunt del nivell del grup i encarant la pròxima fase amb positivitat i ganes.

De segur que a partir d’ara ja no ho tendrem tan fàcil. Només ens queda seguir entrenant i el més important de tot, seguir divertint-nos, perquè això des bàsquet és lo més gran.