DAKOTA ALCÚDIA 55 - Bàsquet Pla 61

Molt bon partit de nivell. Després de demostrar que podem jugar malament la setmana anterior davant el Básquet Manacor, aquesta setmana hem demostrat que també sabem jugar molt bé i a nivell de categoria especial. N’hi ha que vàrem veure el partit i encara tenim els nervis a la pell i el mal gust a la boca que deixa la derrota. Però sense cap dubte, els que hi vàrem ser gaudírem d’un bon partit de bàsquet.

Els plans no sempre surten com es preveuen i en el primer quart on esperàvem treure una bona diferència només vàrem poder acabar amb 4 punts d’avantatge. La part més positiva fou que la nova defensa que estrenàvem va fer efecte i això que dúiem dos des entrenant-la, però les jugadores d’Alcúdia la varen saber posar en pràctica molt bé. La part negativa fou que, tal vegada per el poc temps d’escalfament, no vàrem encistellar moltes oportunitats fàcils.
El parcial 12 a 8.

La segona part on esperàvem mantenir el marcador va ser on els nervis ens jugaren una mala passada. D’entrada les de Pla aconseguiren agafar-nos en el primer minut i fins a l’últim minut d’aquesta part fou un parcial de 4-4 continu. Les d’Alcúdia agafàvem 4 punts d’avantatge i tot seguit les del Pla ficaven 4 punts. I així fins el darrer minut en que el marcador es mantenia 24-24 i en una darrera acció de les visitants s’en anaren al descans amb un avantatge de 2 punts.
Parcial de 12 a 18. 24-26 en el marcador.

La tercera part es plantejava com una part en la que les alcudienques tendríem certs problemes degut a la rotació de la banqueta, però més enllà de l’esperat, les jugadores més noves sapigueren estar a l’alçada i les que més problemes de confiança tenen, tragueren molta força. Tot i així en el darrer minut, el resultat 33 a 44, pareixia una distància molt difícil de recuperar, però de sobte, com hem dit, les jugadores més inesperades donaren el cop de qualitat que ens duria a l’últim quart amb certes esperances. Una cistella, un rebot i un triple, ens posaren 38 a 44. Un parcial de 14-18 que ens permetia pensar en remuntar.

L’últim quart els dos equips posàrem tota la carn al foc. Amb el quart més encertat de les nostres arribàrem al minut 9 i el marcador reflectia un 55 a 57. Només quedava la última estirada per fer possible una remuntada èpica. Però les visitants no estaven disposades a regalar-nos el partit i mostrant una gran confiança en la seva millor jugadora (31 punts) aconseguiren dues cistelles que deixarien el marcador final en 55 a 61.

El que hem dit abans. Partit molt emocionant on el Bàsquet Pla es va imposar fent un molt bon joc en conjunt. Enhorabona a les visitants.

I enhorabona a les alcudienques. Aquest partit si que demostra que ens han de tenir en compte. Podeu estar ben contentes de la feina que vareu fer.