Sa Pobla 36 - DAKOTA ALCÚDIA 47

Aquest darrer dissabte anàrem a Sa Pobla a jugar un partit a priori igualat i emocionant. Començàrem el partit amb una bona defensa i un atac molt efectiu gràcies a la confiança en les penetracions i en els 1c1. La defensa individual va ser excepcional i la pressió va fer el seu efecte. 6 a 17 firmàvem el primer quart.

La segona part tingué un altra ritme i un altra color. Les jugadores d’Alcúdia davallaren el nivell defensiu i es bloquejaren en atac. Pareixia un equip completament distint. Bloquejos deficients, falta de col•locació i desorientació en els espais, etc… Mentre, les de Sa Pobla continuaren atacant i fent força per dintre. Escurçaren les distàncies gràcies al parcial de 10 a 5. 16 a 22 en el descans.

Aquesta vegada, les errades arbitrals perjudicaren a les pobleres, que veieren com una jugadora va ser expulsada per una errada en el recompte de faltes.

En el tercer quart, vàrem recuperar un poc la concentració, però així i tot, els tirs arriscats, la recerca de falta en les penetracions i la falta de moviment, de joc en equip, de rotacions, etc… provocaren una crisi que ens costà els quart. 11 a 8.

Amb l’avantatge del principi reduït a només 3 punts començàrem el darrer quart. Gràcies a les ganes de guanyar i a l’esperit de superació de les alcudienques trobàrem el nostre ritme i la nostra defensa. Fent un parcial de 9 a 17, posant el marcador final a 36-47.

Gran partit d’ambdós equips que cadascú per la seva banda, però tinguérem que superar les nostres pròpies crisis.

De cara al futur hem d’esforçar-nos en tornar al nostre ritme habitual. Hem d’entrenar per que el passar i tallar, els bloquejos, les rotacions de les jugadores, i el ràpid moviment de la pilota sigui el que era fins fa un mes.

Ànims nines, que sou molt bones i molt millor equip del que vos pensau. Confiança.