DAKOTA ALCÚDIA 36 - Eu Moll 5

Després del periode de vacances els nostres minis inciàvem la tanda de partits amb un partit jugat a casa davant un rival molt asequible que en cap moment ens posa en dificultat i que aprofitàrem per a que els nostres preminis es poguessin foguejar.

El parcials foren 17-3, 9-2 i 10-0 a mitjan del tercer quart el partit es donà per acabat a nivell administratiu i els nostres jugadors continuaren jugant pero sense l'acta.

Remarcar el bon partit de'n Nico i den Rafa que aprofitaren tots els minuts que disposaren per realitzar un bon partit. Han de continuar així. La resta el resultat ho diu tot.

Hem de continuar entrenant fort perquè s'apropen els partits més difícils i hem de demostrar la nostra millora.