Artà 68 - DAKOTA ALCÚDIA 92

Primer partit de la segona fase que la iniciam amb una treballada victòria al pavelló d'Artà. El partit es jugà divendres horabaixa en una pista transversal que feu que no sigués un partit vistós pel públic ni agradable de jugar pels jugadors amb moltes interrupcions i sobretot molt de contacte entre ells.

Els parcials foren 8-18,9-14 i 14-11 arribant al descans amb un 31-43 al marcador. Tot pareixia molt senzill però l'equip artanenc s'aprofità de la nostra confiança i aconseguí apropar-se al marcador al finalitzar el quart periode 45-51.

Els dos darrers quarts els nostres jugadors es posaren les piles i amb parcials de 11-21 i 12-20 aconseguiren endur-nos la victòria i sobretot la lliçó que un partit de basquet no acaba fins que acabi el darrer minut.

Anotadors: Adrià (15) Manu (11) MIquel (7) Julià (17) Lluís (10) Nico (4) Sebas  (4) Dani (10) Dídac (4) Víctor (7)