DAKOTA ALCÚDIA 72 - Son Servera 42

Tercera victòria consecutiva l'aconseguida aquest dissabte contra l'equip de Son Servera que només presentà lluita a alguns periodes del partit.

Els nostre jugadors feren un partit molt seriós tant en atac com en defensa intentant aplicar als partits el que treballam als entrenaments. Així doncs els parcials foren 27-6, 5-13,10-9 arribant al descans amb el marcador de 42-28.

El descans ens serví per millorar alguns aspectes del partit com la responsabilitat individual en defensa i sobretot en atac aprofitar la sortida en contratac pels carrils intentant trobar sempre al millor col·locat. I amb aquestes normes sortiren a jugar la resta de periodes.

Els parcials foren 18-3 i 12-11 fins que es tancà el marcador amb el definitiu 72-42. Hem de continuar fent feina.

Anotadors: Manu (21) Luis (18) Adrià (13) Miquel (2) Victor (2) Julià (2) Manuel (4) Rafa (2) Sebas (8)