Primera autonòmica femení

DAKOTA ALCÚDIA 73 - Bunyola 62

1AF

Nova victòria de l'equip sènior femení, enllaçant així la seva tercera victòria consecutiva.

El partit va començar favorable a nosaltres, amb alternatives defensives de l'equip visitant que solucionàvem, llegint bé en atac arribant així 43-33 a la mitja part.

A la segona meitat vàrem arribar a agafar avantatge en el marcador fins a 20 punts, però la relaxació ens va fer estar a tan sols 7 punts en l'últim quart però que vàrem saber superar i no perdre els nervis i fer-nos amb el partit.

Sa Indioteria 52 - DAKOTA ALCÚDIA 61

1AF

El sènior femení va guanyar davant d'un sa Indioteria que ens va posar en dificultats fins al final a causa de la nostra falta d'actitud i intensitat.

Al final victòria per 52-61 que malgrat el anar-nos no amb el millor sabor de boca, sumam una altra victòria que ens sap a glòria.

Només en el tercer quart vàrem aconseguir distanciar-nos fins a 14 punts però la relaxació ens va portar al patir al final.

DAKOTA ALCÚDIA 73 - PDV Eivissa 75

1AF

Bon partit el que es va disputar diumenge a casa per a tot aquell que li agrada el bàsquet.

Eivissa, que va viatjar sense la seva jugadora estrella, va haver de suar de valent per endur-se la victòria per només dos punts, davant d'un Alcúdia que presentava la seva millor cara i el seu millor bàsquet.

Partit d'equilibri, d'intercanvi de cistelles i de bàsquet control sense presses per part dels dos equips.

Campos 44 - DAKOTA ALCÚDIA 52

1AF

Dissabte l'equip sènior es va fer amb una important victòria en un camp difícil com és l'equip Cimentera Campos.

L'inici de l'encontre era error rere error per part dels dos equips, amb moltes imprecisions i un joc molt lleig i poc vistós; només cal veure el tempteig al marcador a la mitja part, amb empat a 17 al marcador.

Però la segona meitat vàrem millorar en intensitat defensiva, en el rebot tant defensiu com ofensiu i ens vàrem portar un partit que ens dóna aire després de la derrota de la setmana passada i que va ser molt treballada jugant molt bé els últims minuts del partit.

DAKOTA ALCÚDIA 67 - Bàsquet Pla 73

1AF

Se'ns va escapar per ben poc una victòria molt important diumenge que ens hauria situat a la part alta de la classificació, però les baixes de Carmen Benito, Maria Albons i Francina Bibiloni ens van passar factura, tot i el bon partit que va fer l'equip.

El partit va ser un estira i arronsa tota la primera part i en la segona, les males execucions en les nostres superioritats, i la bona execució d'elles va portar a obrir distància en la marcador; això juntament amb el mal ajust defensiu 3-2 al final del partit ens va portar a perdre.

Aquesta setmana un altre dur partit a Campos.