DAKOTA ALCÚDIA 56 - Binissalem 57

1afDerrota a casa d'un punt en un partit caòtic en defensa i en atac que van saber jugar molt bé les jugadores de Miki Cerdà.

L'equip de Binissalem molt més guerriller, agressiu i en tensió, defensava i corria i jugava 1x1 molt bé mentre les de l'equip local eren toves, sense tensió i deixant tirs còmodes sense ni tan sols puntejar que convertien les de Binissalem en un primer període molt encertat.

En atac amb un 16/37 en tirs lliures i un 16/47 en tirs de dos deixa clar el desastre ofensiu que vam jugar diumenge, gràcies a la seva intensitat defensiva i al nostre poc encert en situacions en què les jugadores tiraven soles sota cistella.

Així vam arribar a la primera meitat amb un trist 23-31.

Però vam ser capaços de fer el més difícil que va ser remuntar la diferència de fins a 16 punts ia falta de dos minuts per finalitzar guanyàvem de 8; però encara així vàrem perdre no sabent jugar els últims minuts fins i tot tenint bonus; més pèrdues de pilota i errors absurds ia falta de 4 segons per finalitzar treuen es giren fan una entrada anoten i guanyen el partit .... dues jugadores soles de l'equip contrari, mostra de la poca actitud i desconcentració del grup, i així seguirem perdent partits un darrera l'altre si no defensem des de l'inici.

Parcials: 10-22 13-9 9-13 24-13