DAKOTA ALCÚDIA 52 - Campos 59

1AF

El partit aquesta setmana es presentava dur ja que el Campos està sent un dels equips més difícils de batre en aquesta primera volta. El partit podia caure cap a la balança de qualsevol i al final es va decantar cap a l'equip visitant.

El Dakota Alcúdia va començar fluix i apàtic però es va anar ficant en partit a poc a poc. El Campos molt encertat des de l'inici ens feia mal des de la línia exterior. Al descans 29-32.

En l'últim quart vàrem aconseguir posar-nos per davant fins a tres punts però no vàrem saber ficar tirs lliures importants i elles en uns segons de desconcert nostre van aconseguir la victòria.

Aquest cap de setmana visitarem l'illa pitiüsa per enfrontar-nos a l'equip imbatut, el PDV.

Parcials: 12-15 17-17 11-09 12-18