Primera autonòmica masculí

Sant Josep 81 - DAKOTA ALCÚDIA 38

1AM

Després de perdre per un contundent 54-95 contra un mermat pero igualent potent bunyola, arriba una segona derrota molt dura contra un Sant Josep que va passar el rodillo.

A diferència del partit de Bunyola on el primer quart va ser igualat per l'entrega dels nostres, el SJO va marcar diferències des del primer minut.

La falta de concentració en defensa provocà un colapse en atac i a partir d'aquí poc mes a contar a un partit que no va tenir més història.

Andratx 73 - DAKOTA ALCÚDIA 64

1AM

Partit igualat davant un reforçat Andratx, més equip que a la primera volta. Només el primer quart va marcar la diferència del partit ja que els nostres, degut a una situació especial, van sortir estranys al partit. Parcial de 21-13.

Tres quarts igualats on els nostres van lluitar amb tot el disponible i on van jugar de tu a tu a l'Andratx i fins i tot on van estar a punt de donar la sorpresa. Al final victoria per els andritxolers.

Donar les gràcies als jugadors de l'equip de Segona Autonòmica que ens van donar una bona ma per la falta d'efectius dels nostre equip.

Zona 5 74 - DAKOTA ALCÚDIA 69

1AM

Tercera derrota consecutiva contra un equip de nivell i característiques similars a les nostres que ens va guanyar per petits detalls com per exemple l'encert en tirs lliures.

Un primer quart igualat, on va destacar més l'atac que la defensa acabant amb un igualidíssim parcial de 18-18.

Al segon quart es va mantenir la nostra defensa però l'atac va començar a funcionar molt millor, anotant amb més facilitat gràcies a bones defenses i bones transicions i a l'encert exterior. Parcial de 18-23.

A la represa l'atac es va embossar, i l'equip rival va mantenir la màquina al mateix ritme, cosa que ens perjudicà encaixant un parcial de 18-11.

Bunyola 73 – DAKOTA ALCÚDIA 55

1AM

Arriba la primera derrota de l'equip d'Autonòmica després de tres victòries consecutives (Son Servera, Llucmajor i Andratx respectivament) contra un dels favorits a guanyar el títol de la categoria aquesta temporada.

Un primer quart de tempteig i molt igualat fins al minut 6 on els nostres desplegaren un joc ràpid i vistos i una bona defensa així com estam acostumats darrerament. Tot segui hi va haver una reacció local apostant per el seu joc interior que va obrir el primer forat del partit. Parcial de 19-8.

El segon quart va seguir molt igualat, molt bones defenses i bones seleccions d'atac, molta concentració i intensitat que ens va dur poc a poc a retallar les diferències al marcador. A falta de 20 segons i 4 punts per davall, l'equip rival va voler aguantar la possessió de la pilota, i quan van decidir atacar es van trobar amb una defensa brillant que va acabar amb contraatac i només 2 punts per darrera dels bunyolins. Parcial de 14-23.

Son Servera 59 – DAKOTA ALCÚDIA 63

Primer i complicat partit el que es va jugar ahir a "Es Pinaró" contra l'equip serverí. Partit molt igualat que al final es decantà de la nostra part estrenant el caseller de victòries.

El primer quart no te res a veure amb el que va ser la resta de partit. Domini absolut dels serverins enfront d'un equip apàtic i desordenat en defensa i poc eficient en atac, sense idees i perdut, capaç d'encaixar un parcial de 21 a 2, fallant fins a 7 tirs lliures en un mateix quart. Al final del quart el marcador mostrava un contundent 23-7 en contra dels nostres.

Una defensa més ordenada va donar pas a un atac més fluid, amb una mica més d'ordre, més incisiu. En definitiva, aquí els nostres van començar a sentir-se un equip. Parcial d'11-14 a favor dels nostres que no restava tranquil•litat als locals que partien amb un avantatge de 13 punts al descans.