Segona autonòmica masculí

DAKOTA ALCÚDIA 56 - Joan Capó B 41

2AM

Ahir dimarts vàrem jugar un partit adelantat contra el Cas Vilafranquer B de Felanitx. Va ser el tercer partit consecutiu que jugàvem a cases, i segurament va ser el darrer partit que juguem a Alcúdia aquest 2014.

L'inici de partit, tot i començar amb un parcial favorable de 9 - 0 en els primers 6 minuts, va ser molt fred, ja que no érem lo suficientment intensos ni en atac ni en defensa. I després del primer temps mort demanat per l'equip contrari practicament ens varen tornar el parcial (0 a 7 en 4 minuts), deixant el marcador al minut 10 en un molt pobre 9 - 7.

En el segon quart vàrem aconseguir anotar amb certa facilitat i en defensa no concedíem penetracions fàcils; Així, vàrem aconseguir en vàries ocasions agafar una diferència d'11 punts a favor nostre. Només dues cistelles en el darrer minut del quart varen apretar un poc el marcador fins el 27 - 20.

DAKOTA ALCÚDIA 67 - Sa Cabaneta 49

2AM

Aquest divendres ens vàrem enfrontar al Reclam 2012 Sa Cabaneta, un equip molt jove amb un ritme de joc molt alt tan en atac com en defensa.

Tot i que vàrem començar enxufats en atac, on trobàvem bones opcions de tir, en defensa ens costava ser consistents, ja que no aconseguíem aturar les seves contínues penetracions i a més tiraven des de l'exterior sense una mà que els molestàs el tir. Així, en el minut 7, i després de 3 triples quasi consecutius anotats per 3 jugadors diferents, ens agafaven la primera avantatge important del partit (9 - 17). Un temps mort i varis canvis varen ajudar a canviar la dinàmica, i amb un parcial de 10 - 2 en 3 minuts vàrem aconseguir igualar el marcador a 19.

DAKOTA ALCÚDIA 66 - Joventut Mariana 44

2AM

Després de la derrota dins Sa Pobla, aquest passat divendres jugàvem el nostre partit després de la presentació de tots els equips del nostre club. Ens va visitar el Quetglas Advocats de Sóller, equip que també venia de perdre contra el Sa Pobla.

A diferència del darrer partit, vàrem sortir molt enxufats, amb intensitat en defensa; Vàries recuperacions en defensa ens varen permetre aconseguir cistelles ràpides, sobretot fruit de contraatacs. Un parcial de 17 - 0 entre el minut 3 i el minut 9 va decantar el marcador en el primer quart fins a un clar 21 - 8 a favor nostre.

En el segon quart, tot i no defensar amb la mateixa intensitat, sí que vàrem seguir essent consistents en defensa, sobretot controlant es rebot defensiu. I en atac vàrem aconseguir anotar fins a 3 triples, els quals van ajudar a rompre la seva defensa zonal. Al descans la diferència a favor nostre era de 34 - 16.

Sa Pobla 66 - DAKOTA ALCÚDIA 62

2AM

Aquest passat diumenge horabaixa ens jugàvem el liderat a Sa Pobla, ja que érem, juntament al Bàsquet Pla, els únics equips que havíem guanyat tots els partits.

Tot i que sabíem que el jove equip de Sa Pobla imposaria un ritme alt de partit des del minut 1, noltros no vàrem sortir preparats per a competir, amb la qual cosa al minut 4 el marcador parcial era de 11 - 3 en contra. D'aquí al final dels primers 10 minuts ells varen baixar l'encert ofensiu i noltros vàrem aconseguir 3 cistelles que varen maquillar un poc el resultat per a deixar-lo en 15-10 al final del primer quart.

DAKOTA ALCÚDIA 68 - Viubàsquet Bunyola 57

2AM

Aquest divendres vàrem jugar el segon partit de la temporada; Això sí, va ser l'estrena com a locals.

Abans de fer la crònica del partit hem de dir que enguany tenim 3 cares noves a l'equip; En José Cuevas, en Biel Guardiola i n'August Valero, els quals estams segurs ens donaran molts minuts de qualitat durant tota la temporada.

Després de la primera victòria dins Lloseta, aquesta jornada ens va visitar el Viubàsquet Bunyola, que, al igual que l'equip de Lloseta, ha tengut molts canvis a la seva plantilla. Els dos equips estan formats per jugadors molt joves, els quals intenten imposar un alt ritme de joc.