DAKOTA ALCÚDIA 40 - Cide 34

IF

Segona victòria del nostre infantil femení, aquest cop davant el Cide, un equip del mateix nivell al nostre i que ens va posar molt difícil la victòria.

El nostre començament no va ser molt bo, imprecises en la passada i poc encertades en el tir, amb uns percentatges baixíssims. La nostra defensa no aconseguia posar en dificultats a les visitants. Parcial del primer quart 4/10.

En el segon període, no millorem molt el nostre joc però vam estar més encertades en atac, aconseguint empatar el quart 9/9.

Després del descans i amb les ganes de donar la volta al marcador, les nostres van sortir molt més intenses, la nostra defensa posava en veritables dificultats a les del Cide i cada atac el nostre acabava amb bones decisions que solien acabar amb cistella o falta. Parcial de 14/2.

Faltava rematar la feina i vam començar l'últim quart molt bé, aconseguint el màxim avantatge en el marcador, (minut 4, 32-21) però un defalliment imperdonable de 3 minuts ens costava un parcial de 0 a 12 i gairebé el partit. Però vam saber reaccionar en els dos últims minuts de partit aconseguint que les visitants no anotessin cap punt més i 6 les nostres. Parcial de 13 a 13. Final del partit 40-34.

En aquest partit hem tingut grans moments i altres molt dolents que ens van poder costar el partit. Cal seguir treballant per no baixar el nostre nivell en cap quart. Cal millorar en pilotes perdudes, tirs lliures i percentatge de tirs de 2, ja que seguim fallant moltes cistelles sota el cèrcol que ja no haurien de fallar.