Escolar 60 - DAKOTA ALCÚDIA 59

IF

Segona derrota consecutiva i aquest cop més dolorosa, en perdre només per un punt de diferència davant un rival del nostre nivell com és l'Escolar de Capdepera.

El partit es va iniciar amb les nostres bastant despistades el que va portar a les locals a agafar una còmoda avantatge de 12 a 3, però vàrem saber reaccionar, aconseguint acabar el quart només un punt a baix, 12/11.

En el segon període vàrem tornar a començar molt malament, fallant moltes cistelles i cometent moltes faltes que portaven a Victòria a la banqueta amb 5 faltes.

Però una gran reacció a base d'una gran defensa, feia que passàssim d'un preocupant 21/11 a un 21/24 en tres minuts fantàstics de les nostres.

El tercer quart va ser el millor en atac per part dels dos equips, intercanviant cistelles, però la nostra defensa feia aigües, deixant anotar cistelles massa fàcils. Parcial de 20/26.

Semblava que teníem el partit ben encarrilat al començament de l'últim quart amb un 41/50 en el marcador. I això és el que devien pensar les nostres que van sortir sense intensitat i fallant contínuament sota la cistella, el que va donar ales a les locals que van creure en la victòria fins al final, fent un bon últim quart, estant molt encertades en el tir.

Malgrat aquest últim quart tan dolent 19/9, vam poder guanyar el partit ja que vam tenir les dues últimes dues possessions de pilota, arribant a llançar en 4 ocasions a cistella, però la pilota no va voler entrar. Final del partit 60/59.

Aquesta setmana toca treballar més que mai ja que ve el líder imbatut i hem de posar-li les coses difícils.

Cal seguir treballant com ho fem i no desanimar-se, seguim aprenent cada dia. ÀNIM!!!