Joan Capó 29 - DAKOTA ALCÚDIA 57

IF

Partit a Felanitx que es preveia molt complicat al ser un dels equips de la nostra lliga i que a Alcúdia es va decantar per un sol punt a favor de les nostres.

Però almenys el dissabte, vàrem demostrar ser superiors i es va poder veure la nostra millora des d'aquest primer partit ja fa tres mesos.

Vàrem iniciar el partit amb molta intensitat i atacant amb rapidesa la seva defensa zonal, aconseguint ja en el primer quart un parcial de 4 a 14.

En el segon període, les coses van estar més igualades, intercanviant cistelles i no estant molt encertades en atac. Massa errors no forçats i molta precipitació en atac, ens portava a perdre el quart per un 12 a 11.

Després del descans, les nostres van sortir al màxim i amb una defensa gairebé perfecta, no van deixar pràcticament sortir a les locals del seu camp i deixant el partit gairebé decidit. Parcial de 6 a 21.

En l'últim període va seguir la lluita per part dels dos equips, amb jugades maques per part ambdós conjunts. Parcial de 7 a 11. Final del partit 29-57.