DAKOTA ALCÚDIA 36 - Zona 5 50

IF-1415-1200-150

Partit avançat el que s'ha jugat aquest dilluns davant un dels millors equips de la lliga, el Zona 5 i amb un gran ambient al pavelló.

Teníem ganes de demostrar la nostra millora davant un dels equips que es classificaran per a la fase final de la lliga i així va ser durant bastants minuts, però la superioritat tècnica de les visitants i el seu equip més compensat va fer que no poguéssim estar al partit fins al final.

El primer quart va ser molt igualat, la nostra defensa dificultava els atacs de les de Zona 5 però en canvi en atac, no aconseguíem jugar amb claredat, també gràcies a la bona defensa molt tancada i amb moltes ajudes de les visitants. La intensitat que tenim en defensa, hem d'aconseguir-la en atacar. Parcial de 6 a 12.

En el segon quart vam millorar molt, continuàvem molt bé enrere i en atac aconseguíem córrer aconseguint dur-nos aquest període per 13 a 11 i ficar-nos de ple en el partit a la segona part.

El tercer quart ja és nostre punt feble, no aconseguim estar al nivell dels altres i ens sol costar els partits. Parcial de 4 a 15.

No estava tot perdut però si molt difícil pel que ens vam proposar almenys guanyar l'últim quart i a més d'aconseguir-ho, ho vam fer jugant molt bé, demostrant que amb una mica més de treball en els entrenaments, podem lluitar amb els millors. Parcial de 13 a 12. Final del partit 36-50.

Tenim bons moments en tots els partits, però també molts en què ens falta molta intensitat i concentració i aquí és on se'ns van els partits davant equips més forts que el nostre.Ara ens ve el partit contra Pollença, un equip que també va ser superior en el partit que vam jugar allà. Anem a veure si estem al nivell i donem la talla.