Mini femení B

DAKOTA ALCÚDIA 19 - La Salle 62

MFB

Derrota del mini B davant un equip molt superior.

La primera part va ser bastant igualada degut a que les nostres nines estaven concentrades en el partit. Punt molt important per nosoltres!

A partir de la segona part la diferència en el marcador es va incrementar bastant degut a la falta d'actitud, els nirvis i la baixada de braços ja que l'equip visitant presionava i ens posava en situacions un tant complicades que no vàrem saber resoldre del tot bé.

Destacar la feinada que fan les nines i dir que aquestes situacions ens ajuden per anar agafant experiència dins aquest món del bàsquet i sobretot, ens ajuden a créixer!

Petra 62 - DAKOTA ALCÚDIA 29

MFB

Començam la segona volta contra Petra, un equip molt lluitador.

Les nostres nines han començat bastant concentrades els dos primers quarts, però a la pressió de l'equip rival ha fet que les nines es posessin nervioses i se'n anessin del partit, tot i així, hem sabut aguantar tota la primera part bastant bé.

La segona ha part ha estat sense dubte la pitjor, aquí ja les nines han baixat els braços i encara que pareixia que volíem seguir lluitat en segons quins moments no ens ha servit massa.

La falta de concentració i l'actitud han estat els punts claus de la gran diferència en el marcador.

No obstant, el nostre objectiu és aprendre i seguir millorant, aquest partit ens ha servit per veure tant les coses bones com les coses que encara ens falta millorar.

Joan Capó 5 - DAKOTA ALCÚDIA 35

MFB

El Mini B aconsegueix una Victòria més, aquesta vegada contra Joan Capó Felanitx, un equip que també acaba de començar.

Les nostres minis en tot moment varen ser molt superiors a elles. Però les felanitxeres no ens ho posaren gaire fàcil, ja que tot el partit presionaren la pilota i les nostres nines es veien amb problemes per arribar al nostre camp.

El marcador es va tancar 5-35, però el resultat final va ser 7-62.

A tot això, vull dir q tot i haver guanyat de molt, no va ser un dels millors partits que hem fet: falta de concentració, no escoltar, entre altres coses.

DAKOTA ALCÚDIA 33 - Andratx 26

MFB

Tercera victòria del Mini B que jugava a casa contra el CB Andratx.

Les nostres nines han sortit des del primer segon amb moltes ganes, cosa que ha fet que durant tot el partit anéssim per davant.

La primera part ha estat molt bona tant en defensa: robant pilotes, línia de pase, tacant rebots... com en atac, un atac fluït, intentant jugar amb espais i molt bé l'1x1. Però, cal dir que seguim cometent erros que a hores d'ara ja no hauríem de cometre.

Sant Josep B 33 - DAKOTA ALCÚDIA 36

MFB

Victòria molt merescuda per les nines del mini que vàren jugar el dissabte passat a la pista del Sant Josep.

Tot i començar el partit una mica més tard de l'hora prevista, des del principi les nines varen sortir molt concentrades en defensa i l'atac va ser molt fluid, degut a la bona defensa, poc a poc anaren agafant confiança i tot d'una entraren en ritme de partit.

S'ha de dir que el partit va ser molt disputat perquè els dos equips estan al mateix nivell i varen competir fins el darrer segon, però com he dit abans, les nostres sortiren sortit molt fortes marcant la diferència des del minut 1 i no perdonant.