Cadet masculí

DAKOTA ALCÚDIA 47 - Calvià 67

CM

Ens visitava un equip de la part de dalt amb una bona direcció com és el nostre antic company Eloy Doce, repetirem l'errada del partit passat i tornarem a errar el primer període, 9-18, la baixa intensitat defensiva ens deixà a 9 punts.

El segon període va ser més elaborat i poguérem competir, 13-18, el seu pivot ens va fer molt de mal, tot i així el nostre Serra pogué realitzar una molt bona defensa sobre ell.

El tercer període poguérem retallar punts i posar-nos a 6, però els darrers 2 minuts baixàrem la intensitat i no poguérem frenar els seus contraatacs 14-18.

Bunyola 59 - DAKOTA ALCÚDIA 44

CM

El partit no va ser el desitjat per nosaltres ja que tinguérem una primera part amb molts de dubtes i falta de decisions encertades. Un primer període 19-4 deixava bastant clar la nostra falta de intensitat i decisions.

El segon període segui el mateix camí, tot i intentar coses més habituals en nosaltres i poder afrontar el quart, 15-11.

El tercer període i meitat del partit va ser un partit totalment diferent, vàrem saber canviar el nostre punt de vista i reflexionar a temps per poder afrontar la resta de partit, 8-21, retallarem 13 punts aquest període, el qual ens deixà a 6 punts, el Bunyola no es podia avenir del que fórem capaços de realitzar i veren perillar el partit.

Sa Indioteria 47 - DAKOTA ALCÚDIA 62

CM

Visitàrem un rival directe on ens posaria les coses molt difícils si volíem emportar-nos la victòria cap a casa. Un primer període 11-17 ens donava bones sensacions de cara a afrontar el partit.

Seguirem una bona dinàmica tot i tenir errades on perdonarem l'oportunitat de rompre el partit, 14-17 tancava la mitja part.

L'inici del tercer període a ser molt distint, ens trobàrem un equip on abusà del triple i ens retallà nou punts en uns minuts, tot i trobar un poc d'aire no fou la solució, 15-12.

Afrontàvem la recta final i trobàrem jugadors on despertaren i donaren aire a altres companys, la nostra feina en defensa donar els seus fruits i poguérem realitzar atacs més elaborats i de situacions d'èxit.

DAKOTA ALCÚDIA 59 - Sa Pobla 71

CM

Gran partit el que varem disputar contra els nostres veïnats, alts i baixos ,encerts i errors, lluita i bàsquet. Un primer període molt igualat i on perdonarem ocasions a definir quasi sols, així arribarem a un 19-20.

El segon període no va acabar de ser l'esperat, un Sa Pobla molt ficat al partit ens donava lliçons de competitivitat i lluita per un partit. Nosaltres ens relaxàrem i les rotacions no foren igual de intenses que els canvis, 11-22 tancava la mitja part del partit.

El descans va ser profitós i les reflexions individuals s'ajustaren a la realitat i prendre decisions durant el partit.

Tercer període de molta importància i de responsabilitats, les coses sortiren millor, tot i així ens faltava aquella empenta per poder acostar-nos, 14-17.

Bàsquet Manacor 60 - DAKOTA ALCÚDIA 42

CM

Rival desconegut per nosaltres i amb plantilla per lluitar per les primeres posicions. Tot i així entràrem al partit amb una motivació molt bona i fent les errades mínimes per poder seguir competint.

El primer període va ser exemplar i molt enriquidor de cara el nostre treball, 15-11 ens donava un plus de motivació.

El segon va ser encara més intens i on ens arribàrem a posar a 21-20 a falta de 2 minuts pel descans.

El descans ens donava un respir per recuperar aquest desgast físic, i poder reflexionar les diferents ocasions viscudes fins a les hores.

Un tercer període igual d'intens els tornava a deixar un 15-11 i poc a poc anaven allargant aquesta avantatge, gran encert per part nostre dels tirs lliures i per primera vegada comencem agafar responsabilitats de cara a partits importants.