DAKOTA ALCÚDIA 45 - Bahía San Agustín B 81

CM

Un dels rivals mes forts de la categoria ens visità a casa i on teníem ganes de poder competir a alt nivell.

El primer període la intensitat no era present i un 10-24 deixava clares les intensions dels palmesans. El segon període varem desaparèixer durant els 10 minuts i regalàrem un quart, 4-18.

La segona part va ser molt diferent, iniciàrem un tercer període molt mes intens i sense por a provar coses, un 8-22 que deixava bones sensacions.

El darrer període va ser l'esperat durant tot el partit, intensitat alta i bones decisions i eleccions de tir, la defensa intensa i efectiva, tancarem el període 23-17 i demostràrem que podríem fer més des de un principi.

Podem estar orgullosos dels nostres infantils que ens ajuden partit a partit i aporten molt al rodatge de l'equip.

Tirs liures: 5/18 6'75: 1/11