Bàsquet Manacor 60 - DAKOTA ALCÚDIA 42

CM

Rival desconegut per nosaltres i amb plantilla per lluitar per les primeres posicions. Tot i així entràrem al partit amb una motivació molt bona i fent les errades mínimes per poder seguir competint.

El primer període va ser exemplar i molt enriquidor de cara el nostre treball, 15-11 ens donava un plus de motivació.

El segon va ser encara més intens i on ens arribàrem a posar a 21-20 a falta de 2 minuts pel descans.

El descans ens donava un respir per recuperar aquest desgast físic, i poder reflexionar les diferents ocasions viscudes fins a les hores.

Un tercer període igual d'intens els tornava a deixar un 15-11 i poc a poc anaven allargant aquesta avantatge, gran encert per part nostre dels tirs lliures i per primera vegada comencem agafar responsabilitats de cara a partits importants.

El darrer període va ser un cúmul de sensacions per poder lluitar pel partit però quan dus una dinàmica com la del passat diumenge es difícil poder retallar en poc temps i pel desgast afegit, 18-11 tancava un partit molt profitós per nosaltres i que ens dóna sensacions molt bones.

T.lliures: 9/16
Balons perduts: 20

Gran partit sense cap dubte, de grans sensacions i de una aportació per part de tots els jugadors.

Destacar el gran compromís dels nostres infantils els quals sense ells no tindríem aquest gran reforç!