DAKOTA ALCÚDIA 59 - Sa Pobla 71

CM

Gran partit el que varem disputar contra els nostres veïnats, alts i baixos ,encerts i errors, lluita i bàsquet. Un primer període molt igualat i on perdonarem ocasions a definir quasi sols, així arribarem a un 19-20.

El segon període no va acabar de ser l'esperat, un Sa Pobla molt ficat al partit ens donava lliçons de competitivitat i lluita per un partit. Nosaltres ens relaxàrem i les rotacions no foren igual de intenses que els canvis, 11-22 tancava la mitja part del partit.

El descans va ser profitós i les reflexions individuals s'ajustaren a la realitat i prendre decisions durant el partit.

Tercer període de molta importància i de responsabilitats, les coses sortiren millor, tot i així ens faltava aquella empenta per poder acostar-nos, 14-17.

Darrer període on les coses podrien fer-se realitat i així a ser, a falta de 3 minuts ens posarem a 6 punts i vam estar a una cistella de retallar encara més. L'esforç de retallar el 14 punts i posar-nos a 6 tocava ja a alguns jugadors de responsabilitats ja adquirides dins l'equip. Tot i així seguirem lluitant per retallar el màxim , la dinàmica s'espenyà i el partit s'acostava cap a l'equip rival cada segon que passava, 2 minuts durs, però de gran aprenentatge per l'equip.

T.lliures: 20/37