Cadet masculí

Bahía San Agustín B 63 - DAKOTA ALCÚDIA 59

CMEl nostre equip va anar aquest cap de setmana a jugar a la pista del Bahía San Agustín, sempre un rival complicat.

El nostre plantejament de partit va ser quart a quart veient què podíem aconseguir.

Els nins varen estar intensos en defensa i bastant encertats en el principi del partit en atac.

Les defenses alternatives que vàrem plantejar donaren els seus fruits període a període.

Bàsquet Manacor 87 - DAKOTA ALCÚDIA 61

CMPartit complicat a la pista de Manacor, on des del primer minut l'equip local ens va pressionar tota la pista i al nostre equip li costava sortir d'aquesta pressió. Regalàrem moltes pilotes que convertien en cistelles fàcils de 1x0.

Després del descans els jugadors van canviar el xip i van sortir volent jugar a bàsquet, la pressió no era problema i van arribar a remuntar 15 punts.

L'últim quart es va fer molt llarg i l'avantatge que ens va treure Manacor en els dos primers quarts va ser un escull que no vam poder superar.

DAKOTA ALCÚDIA 36 - Bahía San Agustín B 38

CMPartit igualat des del principi fins al final, on el nostre equip va ser a dalt en l'electrònic fins falta de menys d'un minut, on Sant Agustin es va posar per davant i així acabà el partit 36-38.

En els dos primers quarts vàrem dominar bé el partit, controlant-bé tant en atac com en defensa, després del descans San Agustin es va posar en zona i no vam ser capaços d'atacar-la bé, aconseguíem tirs forçats i no aconseguíem anotar. Tot i així, anàvem per sobre en l'electrònic, però al final ens va fer por a guanyar i San Agustin es va dur el partit.

DAKOTA ALCÚDIA 70 - Uadis 62

CMPartit competit de principi a fi on els nostres varen començar força bé el partit, però diversos errors en atac ens varen portar a faltes de concentració en defensa i on l'Uadis aprofità per fer-nos diversos contraatacs seguits i arribar així a final del primer quart empat a 20.

A partir del segon quart corregírem els errors defensius i vàrem aconseguir aturar els contraatacs dels nostres rival, que no aconseguien anotar amb facilitat.

Vàrem aconseguir jugar més pausats en atac i buscant sempre la millor opció per ficar cistella.

Una victòria més, merescuda i molt treballada pels al·lots que no van abaixar els braços en cap moment.

Molinar 52 - DAKOTA ALCÚDIA 62

CMPartit complicat a la pista del Molinar, on l'equip local va sortir molt ficat al partit des del minut 1.

Als nostres nois els va costar molt entrar en el partit i no aconseguien arrencar. En els minuts finals vam aconseguir defensar bé i intensos i això va fer que poguéssim robar diverses pilotes i així marxar en l'electrònic.

Partit per oblidar tot i la victòria. Cal seguir treballant i no abaixar els braços en cap moment. Ànim nins.