Cadet femení

DAKOTA ALCÚDIA 34 - Zona 5 71

IFAfrontàvem el partit contra l'equip de Zona 5 amb il·lusió després de la millora en el nostre joc en els últims partits i també amb ganes de guanyar a un equip que en els anteriors partits a Manacor, se li havia fet front.

El partit es va iniciar bé, amb igualtat davant d'un bon conjunt físicament superior al nostre, però que amb la nostra defensa, posàvem en dificultats. En atac vàrem estar fallant cistelles fàcils i diversos tirs lliures. Parcial de 9/13.

El el segon període, tiràrem el partit de manera imperdonable, deixàrem de lluitar, desapareguérem de la pista i semblava donar-nos igual les cistelles una rere l'altra de les visitants. El parcial ho diu tot 5/31.

Esporles 61 - DAKOTA ALCÚDIA 50

CFI com era d'esperar el nostre esforç en el darrer mes va començar a donar els seus fruit, diumenge les nostres jugadores demostraren en el camp que a base de concentració i esforç també podem competir en aquesta lliga.

Va ser un partit molt competit com ho reflexen els parcials al primer 13-13, segon 9-10 i quart periode 22-20 i que només es veie truncat per un mal inici de ter quart on les jugadores esporlerines sortiren molt més enxufades i intenses acabant el quart amb un 17-7 que desnivellà el partit i feu que la victoria es quedés a Esporles.

DAKOTA ALCÚDIA 28 - Viubàsquet Bunyola 71

CFPartit molt més interessant del que diu el marcador final, les nostres jugadores en tot moment estigueren en el partit només la superioritat física de l'equip de bunyola feu que els parcials fossin tan elevats.

El primer quart acabà 4-21, les nostres jugadores no entraren lo suficientment concentrades i la defensa tancada feu que perdessin pilotes que aprofitaren per encistellar en contraatac.

El segon quart fou una mica més igualat 9-18 on només als darrers dos minuts l'equip bunyolí s'escapà al marcador arribant amb un 11-35 al descans.

DAKOTA ALCÚDIA 42 - Bàsquet Manacor 62

CFPartit que jugàrem a Alcudia, on de nou els rebots defensius i les pèrdues de pilotes ens feren molt de mal sobretot als primer quart on arribarem amb un 10-24.

L'equip manacorí sortí molt fort des del principi basant el seu joc en una forta defensa i un contratac letal. A més a més el seu joc interior aconseguía intimidar.nos en defensa i fer cistelles fàcils en atac.

Aguantarem els primers cinc minuts amb 7-8 al marcador i una "pájara" en 4 minuts sense encistellar i un parcial 14-0 feu que arribessim al final del primer quart amb el comentat 10-24.

La resta de partit fou molt igualada, les nostres jugadores aconseguiren treure força del seu interior i competírem els altres quarts essent els parcials de 13-13, 7-11 i 12-14 amb el definitiu marcador de 42-62.

Sa Indioteria 62 - DAKOTA ALCÚDIA 32

CFLes nostres jugadores s'enfrontaren al Toni Pizà a un equip que en tot moment demostrà la seva superioritat física i que malgrat els intents del nostre equip d'igualar aquesta intensitat no aconseguirem el resultat desitjat.

Els parcials demostraren que cada vegada estam més a prop però que les imprecisions tant en pilotes perdudes com en rebots defensius fa que la balança es desnivelli amb aquells equips molt més físics i intensos amb gran quantitat de cistelles fàcils.

Esl parcials foren 19-8, 12-09, 18-09 i 13-06 arribant al marcador final de 62-32.